keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Kenkäunelmia

Tänään täytin päivääni seikkailemalla Brandosin sivuilla haaveilemassa kesästä ja ihanista kesäisistä kengistä. Sivut eivät itselleni ole vielä kovin tuttu juttu. Eksyin ensimmäisen kerran ko. sivustolle täysin vahingossa Facebook-linkin kautta noin kuukausi sitten. Ja se olikin sitten menoa! Itseäni ärsyttää suunnattomasti kaiken maailman toimitus-, posti-, palautus- ja tiesmitkämaksut vaikka ymmärrän toki että tuotteiden lähettely maksaa rahaa yritykselle. Brandosilla homma on järjestetty todella asiakasystävällisesti: ilmainen toimitus ja palautus. Tässä toimintamalli minun makuuni.

Onnistuin (jälleen vahingossa) klikkaamaan itseni Kenkäblogin puolelle ja siellä silmiini osui ilmoitus kilpailusta bloggareille jossa voi voittaa 90€ arvoisen lahjakortin. Voe yhen kerran! Meinasin seota siihen paikkaan. Nyt vain toivon sormet ja varpaat ristissä että arpaonni suosii. Ideana siis valita mieleisensä kenkä Brandosin valikoimasta, linkittää kuva blogiinsa ja perustella valintansa. Helppoa mutta yksinkertaista!

Tässä perustelut valintaani: Valitsin kuvassa näkyvän Bronxin Char-mallin osittain siitä syystä, että itselläni ei ole (ainakaan tällä hetkellä) rahaa panostaa upeisiin kenkiin. Charissa yhdistyy kaikki se mistä tällä hetkellä kengissä haaveilen: laatu, vaaleus, hauska korko ja pitsimäinen koristelu joka iskee kuin metrinen halko muutenkin. Hipeltelen kaikkea pitsistä mitä vaan saan käpäliini. Käpistelin Bronxin hieman vastaavia kenkiä jo viime keväänä, mutta silloinkin raha oli este vaaleiden mokkaunelmien hankkimiselle.

Kengät Brandokselta!

Bronx: Char - Brandokselta

”Olen mukana kilpailussa, jossa voit voittaa 90 e
kenkälahjakortin BRANDOS.fi -nettikenkäkauppaan
.
Kilpaile täällä”.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti