keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Hyvä päivä, paha päivä, hyvä päivä

Päivän moodelevator on ollu aikamoista heittelyä. Aamusta oli ihana herätä kun aurinko paisto ja fiilis oli mitä mainioin. Siitä hienoisella alamäellä kohti päivää joka kummasti piristyi kun sain ruokaa. Itsehän se tietysti väsäsin, ja kun ekaa kertaa ikinä tein espanjalaista mukanasta ja vieläpä onnistuin hyvin niin kyllä tämä tyttö hymyili. Tein jopa semmosen lautasen kanssa munakkaan kääntämisen rikkomatta mitään! Teille, joille espanjalainen munakas on tuntematon käsite, niin selvennän sen verran että se on tapas-tyylinen safka jossa pannulle vipataan viipaloituja perunoita, sipulia, valkosipulia, kananmunaa ja mausteita. Itse kikkailin vielä sen verran että sotkin mukaan kalkkunaleikettä ja Créme Bonjour Aurinkokuivattu tomaatti-juttua.



Päivä parani entisestään kun kuulin että kamuni oli päässyt sairaalasta ja sain hänet mukaani shoppaamaan uusia farkkuja. Luonnollisesti en löytänyt sopivia kivoja täydellisiä tummia kapeita farkkuja mistään ja vaivuin lievään masennukseen kaupunkimme farkkutarjonnan johdosta. Pää painuksissa suunnistin kohti salsa-tuntia ja päätin oikaista Tullintorin läpi ja tutkailla vielä yhden Seppälän tarjonnan, ja siinä ne olivat ale-rekissä. Kädet täristen selasin kokoja 32, 32, 32, 34, 36... Eih, ei sopivia, pelkkiä pieniä kokoja! Murisin hetken itsekseni ja kirosin shoppailujumalat jotka olivat julmasti kääntäneet minulle selkänsä. Lopulta päätin kuitenkin roudata koon 36 sovituskoppiin ja voi sitä onnea kun ne olivat sopivat! Us-ko-ma-ton-ta! Tossa kuvassa farkut näyttää vähä mummo-mallisilta, ja kerta oon jo sonnustautunu lökö-kuteisiin suihkun jäljiltä, en jaksanu kikkailla kuvaa farkut jalassa.


Itse olen jo jonkin aikaa suosinut Seppälän nuorten osaston farkkuja. Tai siis kun olen etsinyt kapeata mallia, olen löytänyt sieltä mieleiseni. Liehu-punttisia hippifarkkuja olen taas löytänyt lähinnä H&M malleista. Mitenkäs te muut? Löydättekö itsenne aina samasta liikkeestä kun etsitte tietyn tyylistä vaatetta?

2 kommenttia:

  1. Itselleni sopivien farkkujen löytäminen on yhtä tuskaa, joten jos jotkut sattuvat joskus olemaan kaikinpuolin sopivat niin nappaan ne kyllä lähes poikkeuksetta mukaan :) Parhaimmat olen löytänyt ulkomailta sekä Jim&Jillistä. Seppälästä tai Hennesistä en oikein osaa ostaa farkkuja, vaikka sieltä paljon muita kivoja vaatteita olenkin löytänyt :)

    VastaaPoista
  2. Ann, olen kanssasi täysin samoilla linjoilla! Jos jostakin löytyy sopivat farkut, ne kannattaa ne poistaa välittömästi. Tietysti kassan kautta. :)

    VastaaPoista