torstai 11. maaliskuuta 2010

Tampere Vintage!

Oih ja voih! Tampere Vintage on vihdoinkin täällä. Olen jo pari vuotta kadehtinut Heslinkiä Ofelia Secondhand Markettien ja Helsinki Vintage tapahtumien johdosta, mutta nyt voin lopettaa.

Tässä linkki Tampere Vintagen sivuille klik Tuosta vain kaikki tsekkaamaan tarkemmat tiedot tapahtumasta. Ajankohtahan on siis Äitienpäivä 9.5 ja paikkana Tullikamarin Pakkahuone. Mahtava tila huipulle tapahtumalle! Oon niin täpinöissäni tästä! Ja nyt kun oon hehkunu Tampereen tapahtumasta, niin täytyy myöntää ettei Helsinki juurika
an huonommaksi jää. Tuona samaisena Äitienpäivänä nimittäin tapahtuu myös Helsingin Gloriassa jo mainitun Ofelia Marketin meiningeissä. Mahtava tilaisuus siis myös pääkaupungin väelle päästä nauttimaan kaikesta kauniista. Ofeliassa on tiedossa ainakin ihanaisen Olivia Rougen muotinäytös. Olivian suunnittelemia ja valmistamia vaatteita sekä asusteita saa ostettua nettikaupasta johon linkki löytyy Olivian blogin kautta helposti.


Ofeliasta vielä sen verran, että älkää Tamperelaiset masentuko, sillä myös Ofelia rantautuu tampereelle jossakin vaiheessa syksymmällä. On taas jotakin mitä odottaa! :) Onko lukijoissa väkeä joka olisi kerennyt käymään joko Helsinki Vintagen tai Ofelian tapahtumissa? Mitä olette tykänneet ohjelmasta ja tarjonnasta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti