sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Koko kesä kukkatyttönä

Jippiii! Nyt on töitä syksyyn asti. Sain siis sen kukkamyyjän paikan mistä jo hehkuinkin! Voi pojat, minkä rusketuksen saan aikaseks kun oon kaikki päivät ulkona... :)

Aika jännästi tää bloggeri muuten vippas mun eilisen postauksen kummalliseen paikkaan. Vähä niinku luonnostelujärjestykseen toho listaan. Noh, ei se niin vakavaa oo, toivottavasi väki bongaa sen silti.

Lauantaina tosiaan oltiin viettämässä tyttöjeniltaa ja samalla lahjottiin tulevaa äippää superhienolla vavva-peitolla. Vaatemeiningit valkkasin sään mukaan, eli farkuilla sitä sit liikuttiin. Päälle pääsi myös raitapaita ja liivi sekä lämpöä tuomaan aleista ostettu muhku-neule. Hiuksia koristi musta "nahka"kukka. Harmi kun en kerennyt ottaan kuvia ennen lähtöö, olin nimittäin kerrankin pörröttänyt hiukseni oikein kunnolla ja kun yöllä pääsin kotia niin oli jo vähän tucca lätsähtänyt.


Kuvassa hiuskukkasenin (jota voi käyttää myös rintakoruna) ja johon olen täysin ihastunut. Naisellisen rock, passaa allekirjoittaneelle kuin, noh, mikä nyt oikein hyvin sopii.


Tässä vielä lähempi tarkennettu kuva talven heiman boleromallisesta supersuosikki-neuleestani (omistan myös beigen, älä kerro äitille). Katselin ja kuolasin tätä niiiiiiiiiiiiin monesti syksyn ja talven aikana, mutta hinta ei mielestäni ollut kohdallaan. Ja sitten aleissa silmiini osui jotakin ihanaa, ja voilá, muhku-neule muutti uuteen rakastavaan kotiin Tammelaan.

Huomenna aloitan uuden projektin, nimittäin askartelen itselleni tyllialushameen. Nappasin äipän uuden ompelukoneen lainaan, joten saas nähdä miten sen kanssa käy. En todellakaan ole mikään ompelunero, että tästä tulee jännittävää... Teen kokeilustani varmaan ärräpäitä tulvivan postauksen, joten on ainakin jotain mitä odottaa. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti