tiistai 30. maaliskuuta 2010

Balleriina vai Gladiaattori?

Olen tässä miettinyt omaa suhtautumistani kenkiin. Lähinnä siis kesäkenkiin, kerta talvella vaihtoehtoja on aika vähän... Itse tykkään aika basiceista malleista, tai ainakin niin luulin. Viime kesänä aloin innostua reippaista väreistä, hauskoista printeistä ja muista yksityiskohdista. Ja olen ehdoton balleriinojen kannattaja, niillä voi mennä mihin vain koska sopivat löytyvät varmasti joka tilanteeseen.

Keräsin pari pientä kollaasia kengistä joista erityisesti pidän. Ensimmäisessä kasa balleriinoja ja toisessa gladiaattoreita. Olen huomannut olevani sittenkin hieman harakka joka viehättyy kiiltävistä jutuista. Erityisesti nuo hopeaiset ja kirkkaanpunaiset kiiltonahkaiset säväyttävät. Ja vaikka en elänkuoseista pidäkään, niin seepratkin ovat aika jees. :)

Vielä viime kesänä karsastin rankasti gladiaattori-sandaaleja. Siis niin pahasti että en uskonut ikinä IKINÄ tykkääväni mistään edes vähän sinne päin olevasta. Noh, olen alkanut pyörtää ajatuksiani... Onko muille käynyt näin? Että inho-ällöää jotaki ja lopulta huomaakin tykkäävänsä? Todella hämmentävää. Mutta Gladiaattoreiden moninaisuus tarjonnassa on onneksi reipasta. Itse ihastuin erityisesti noihin kiiltäviin sekä mustiin joissa on pieni varsi.

Kumpi malli muita miellyttää enemmän? Balleriina vai Gladiaattori?

2 kommenttia:

  1. Nokian Evita korkokumisaappaat sopisivat paremmin kuviisi T. Evita Kuopiosta

    VastaaPoista
  2. Mitäs mitäs? Nokiako tekee myös korollisia kumppareita? Tästä täytyy ottaa selvää. Olis aivan mahtavaa kulkee korkokumppareissa, ja aina parempi jos ovat Nokialaiset. Kiitos vinkistä! :)

    VastaaPoista