sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Väsy mutta tyytyväinen

Yksi väsynyt bloggari ilmoittautuu... Huh, ei sovi vanhalle enää yötä myöten riekkuminen. Mutta hauskaa oli, ja nyt olisi varmaan aika purkaa mitä onkaan tapahtunut.

Perjantaina päivällä kaupungilla hilluessa hiukset oli jemmattu hatun sisälle. Tykkään hatuista ja pipoista ja huiveista ja kaikista kivoista hiuskoruista ja pinneistä yms. Tässä esittelyssä kestosuosikkini, musta vakosamettihattuni, muistaakseni Seppälästä ostettu pari vuotta sitten.

Jalassa jo pari kevättä ykköshousuina toimineet H&M caprit. Tykästyin näissä erityisesti vetoketju-yksityiskohtiin lahkeissa ja toisessa etutaskussa. Housut on jo vähän kulahtaneet, mutta en tiedä miten selviäisin keväästä ilman näitä. Housujen alla Voguen mustat sukkikset joissa vihreitä pystyraitoja. Sukkikset ostettu jostakin poistomyynnistä.

Tässä vielä "tarkempi" kuva etutaskun vetskarista jonka vetimessä tähti.

Jalassa ulkoilemaan pääsi Kiinasta ostetut matalat "kiiltonahka"avokkaat. Näissä ihastuin väriin joka on todella puhdas vihreä. Ihastusta aiheutti myös söpöt tikkaukset ja päällä oleva solki. Ja kyllä, kastelin jalkani tuolla sohjossa kahlatessani nämä jalassa, mutta oli se sen arvoista. :)

Ja seuraavaksi perjantai-illan vaatetukseen. Tyylini on tosiaan aika simppeli, ei mitään ylimääräisyyksiä. Bilelookissa yleensä panostan hiuksiin ja meikkiin, en ehkä niinkään vaatteisiin.

Päällä H&M puhvihihainen paita valkoisena. Jalassa jo tutuksi tulleet Seppälän farkut. Hiukset kiharsin kerrankin oikein kunnolla ja kuvassa näyttäisi olevan etuhiukset vielä pinnillä pois silmiltä. Valkoinen niittivyö on ostettu muistaakseni Sokokselta ja rannekorun alkuperää en pysty muistamaan.


Kiharoiden lisäksi hiuksiin askartelin suurehkon rusetin jonka kiinnitin pantaan. Kaulakoru on äipältä tuliaisina Tallinnasta saatu viime keväänä ja tykkään siitä kovasti.

Ilta oli kokonaisuudessaan onnistunut, mutta seuraava päivä (eli lauantai) aiheuttikin hieman hämmennystä. Kun aamuviideltä pääsin vihdoin nukkumaan, niin heti yhdeksältä soi puhelin ja uusi pomoni kyseli pääsisinkö töihin NYT. Noh, eihän siinä muu auttanut kuin kerätä vielä hieman pöhnäinen itsensä suihkun ja aamupalan kautta torille myymään kukkia. Ihan mukavaa toimintaa, eikä ollut mitään oireitakaan juhlimisesta, mutta kyllä väsytti kun vihdoin pääsin kotia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti