tiistai 16. maaliskuuta 2010

Pappahousuja ja Girlfriend look

Alkuun puran aamupäiväisen paniikkini. Olin kadottanut pappa-housuni enkä suostunut lähtemään ulos missään muissa housuissa. Tutkin kaappini, mystiset vaatekasat, kaapin, pyykkikorin ja vielä muutaman kerran kaapin ja kaikki sen nurkat. Ei housuja missään! Hienoinen epätoivo ehti jo iskemään, kunnes huomasin että muitakin vaatekappaleita puuttui. Tästä päästään viimeviikon torstaihin ja pyykkipäivään ja siihen faktaan, että olin unohtanut hakea vaatteet kellarin kuivaushuoneesta. Hupsis... Pappa-housut siis ovat tallessa ja pääsivät ulkoilemaankin. Hyvä niin. Kuvan kyseisistä housuista nappaan ehkä myöhemmin.

Ja seuraavaksi päivän aiheeseen joka on mielestäni ajankohtainen, viitaten vallalla olevaan Boyfriend lookkiin. Ideanhan kaikki tietää, varastetaan poikaystävän farkut tai bleiseri tai paita omaan käyttöön ja tehdä tyylistä jopa supernaisellinen. Nerokasta etten sanoisi. Ja jos poikaystävää ei löydy, niin kaupasta saa tytöille suunniteltuja poikien vaatteita. Parasta ehkä ikinä jos tykkää kyseisestä tyylistä.

Pointtinani kuitenkin on Girlfriend look. En ole edes ajatellut asiaa, ennenkuin jokunen aika taaksepäin tuttu miespuolinen henkilö valitti että naisille tehdään paljon kivempia urheiluvaatteita kuin miehille. Kyseessä olivat siis tanssitunneille sopivat housut, eivät kuitenkaan mitkään trikoot. ;) Kysyin häneltä, että eikö se ole aivan sama kumman sukupuolen osastolta liikuntaan tarkoitetut vaatteet ostaa. Vastaus oli "ei, koska mitä jos joku tajuaa että ne ovat naisten housut." Naiset siis voivat pitää miesten vaatteita, mutta ei toisinpäin? VÄÄRIN!


Tänään nopealla kipitykselläni kaupungilla nappasin mukaani H&M Magazinen (joita on ilmaiseksi jaossa liikkeissä, käykää hakemassa omanne) ja siellä oli ihan oikea juttu Girlfriend lookista. Aikaisemminhan miehet jotka ovat käyttäneet naisten vaatteita, on leimattu drag queeneiksi ja ties miksi, mutta onko maailma muuttumassa? Tekisikö miesten muodille hyvää ottaa vaikutteita naisten pukeutumisesta? Naisethan ovat ottaneet miesten pukeutumisesta mallia, ja tehneet housuista omansa, ottaneet lippalakit käyttöön monessa mallissa ja vaikka mitä! Miehet, ryhdistäytykää ja olkaa rohkeita! Jos Christiano Ronaldo voi kayttää Luis Vuittonin clutchia, niin miksi et sinäkin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti