keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Gummisaappaat jalkaan, sielä sataa.

Olipa ihana päivä olla torilla töissä! Oli aurinkoo ja mukavia asiakkaita ja kukkia ja lämminkin vielä. Ja miten kävi kun piti tanssiin lähtee? Alko sataa, ja matkalla rikoin hienon läpinäkyvän sateenvarjoni. Mur! Joudun taas korjaus-puuhiin.

Mutta tulipa taas käyttöön kumisaappaat jotka ostin ajatuksella "pidän näitä vaan tän yhen Juhannuksen". Ostin saappaani siis Juhannuksen 2008 takia, koska oli luvattu kurjaa keliä ja festareille oli päästävä. Noh, ne saappaat on ollu jokaisen käyttämäni rahan arvoset sen viimeisen 2 vuotta ja tulevat olemaan vielä pitkään pitkään. Saappaissa on jotakin metkaa hopeista kuviointia ja nauht koristeena. How cool is that!


Huomatkaa hurmaavat villasukanvarret jotka paistavat saappaiden varsista.Niin ja juuu! Ostin kesäks vaaleat farkut Onewaysta. Eihän tule kesää ilman vaaleita farkkuja? No ei mulle ainakaan.


Plussat annan itselleni pinkeistä sukista, olisin toki voinu laittaa jotku nätit kengät... Heräsikö ajatuksia saappaista tai farkuista? Itse luovun villasukista joskus Juhannuksen jälkeen, entäpä te muut?

1 kommentti:

  1. lahkeet kumisaappaiden päälä olis parempi...

    VastaaPoista