perjantai 2. huhtikuuta 2010

Keikkailu on parasta!

Huhhuh! Kun en saa nukuttua, niin kirjottelempa tänne parhaasta keikasta millä oon piiiiiiiiiiiiitkään aikaan ollu! Olin siis Jack the Roosterissa tsekkaamassa Reckless Loven, ja keikka ylitti kaikki odotukset vaikka ne korkealla jo olivatkin.

Uskomattomalla energialla ladattu keikka, ja koitti bändi jotain aprillipilan tapaista. En usko että kukaan uskoi, mutta kiva ajatus tai jotaki... :D Odottelen jo seuraavaa keikkaa ja isompaa lavaa jossa olis tilaa riehua paremmin. Nyt pojat oli ahdettu pienen pienelle lavalle jossa ei mahtunut kuin kääntyyn. Pahoittelen muutes kuvien laatua, ei ehkä just nyt pysty muokkaileen tai edes keskittyyn mihinkä.

Taisivat pojat soitella suunnilleen koko levyn, ja vähän ylimäärästäki. Spekiaalina kuultiin sinkku jolla vallotetaan Britit, ja en epäile sekuntiakaan ettei niin kävisi. Ystävääni lainaten "ne hevosnaamaset britit sekoo siel saarellaan ku tuommosia sinne viedään" viittasi siis poikien (vai pitäskö sanoo nuorten miesten) silmää miellyttävään ulkoiseen olemukseen. :D

Onnistuin saamaan jokaisesta bändin jäsenestä huonon kuvan ennenkuin kamerani tilttas... Roosteri oli tupa piukkana väkee. Ja oli muuten ensimmäinen vierailuni kyseisessä kapakassa ja pelkästään hyvää sanottavaa jäi. Suosittelen kaikille ja itsekin sinne varmasti eksyn uudemman kerran. Palvelu pelas loistavasti niin narikassa kuin tiskilläkin.

Paikalle oli saapunut myös Tampereen omia rokkareita tsekkaamaan menot. Edustettuna oli ainakin Lovex, Heijaste ja Uniklubi. Illan oikeat esiintyjät onneksi ottivat tilan omakseen, enkä usko että kovin moni huomasi oman kylän poikia yleisön joukossa. Mukana yleisössä näkyi myös tunnettuja bloggareita kuten esim. Mungolifen Anna joka on todella upea nainen niin kuvissa kuin luonnossakin.

Tällä kertaa jätin luottolaukun kotia ja pakkasin romuni pyöreään pieneen laukkuun jonka saa näppärästi vipattua selän puolelle. Huivin piti olla kaulassa, mutta kerta oli niin kuuma, niin viritin sen laukkuun kiinni.

Asiaan kuuluvasti jalassa risat projektifarkut ja niiden kaverina oranssit tennarit. Punainen niittivyö on HimosFestival2006-satoa. Hiukset oli pakko piilottaa myssyn alle, eivät olleet kovin nätit työpäivän ja kaupungilla ravaamisen jäljiltä. Ranteeseen viritin parit huivit. Eihän rokkikeikalle ilmankaan voi mennä. :)

Näihin kuviin ja tunnelmiin päätän yö-postaukseni toivottaen Reckless Lovelle koko sydämestäni onnea maailman valloitukseen! U guys rock!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti