sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Järisyttäviä tissejä. Boobquake!

Bongasin Boobquake-eventin Facebookista ja se oli NIIIIIIIN hillittömän hauska että en voinut muuta kuin pistää tämän jakoon. Lisää aiheesta Blag Hag-blogissa ja vielä lisää selvennystä aiheeseen samaisesta blogista klik. Tapahtuman virallinen fanisivu löytyy klik.

Lyhyesti ja ytimekkäästi homman nimi on tämä: Iranilainen, ilmeisesti hyvin uskonnollinen ja väkensä keskellä vaikutusvaltainen mieshenkilö on tuumannut, että naisten siveetön pukeutuminen aiheuttaa maanjäristyksiä. :D Tämän luettuani putosin tyynyltäni.


Pieni insinööri sisälläni heräsi heti silmät kiiluen tähän tapahtumaan. Kuten edellä linkittämässäni blogissa kirjoitettiin (tämä on vapaa suomennos) "tätä pitäisi voida kokeilla tieteellisesti" siis se, että rintavaon esittely aiheuttaa luonnonkatastrofin. Aivan mahtavaa! Olen niin mukana tässä kokeilussa!

kuva

Joten nyt, kaikki naiset, kaivakaahan se kaikkein avarin puseronne/toppinne/paitanne ja kiskaiskaa se päällenne maanantaina 26.4.2010! Pistetään maa järisemään "siveettömän pukeutumisen" voimin.

Psst! Luulen että todella lyhyet shortsit tai hame ajaa saman siveettömyyden asteen, jos koet sen enemmän itsellesi sopivaksi tavaksi osallistua! :D

2 kommenttia:

  1. Aika masevat bosat, noita puristelis mielellään päivät pitkät. Tsekatkaas noi tissit http://www.tissit.livesexcam.fi/tissit.php

    VastaaPoista
  2. Huh, melko pelottavat nuo alimmat. :)

    VastaaPoista