sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Kivutonta karvanpoistoa

Harrastinpa tänään renkaiden vaihtoa. Tai oikeastaan olin lähinnä veljen apulaisena, mutta oli aika kivaa. :D En ymmärrä miksi ihmiset aina kitisevät kun on renkaidenvaihdon aika. Harmittaa vain ettei sattunut kamera mukaan, olisi tullut hauskoja kuvia. Minä roudaamassa renkaita, leikkimässä tunkilla, vääntämässä räikällä pultteja ja muttereita, hakkaamassa pölykapseleita paikalleen jne. Fun!

Ja sitten päivän aiheeseen. Olen huomannut että epillointi on monessa blogissa pinnalla ja halusin hieman kertoa omista positiivisista kokemuksistani rohkaisuksi muille.

Ostin oman Braunin Silk-épilini aika tarkalleen kaksi vuotta sitten. Se on nätti vaaleanpunainen, ja siinä on toimenpiteitä helpottavasti kohdistettu LED-valo. Jännityksen sekaisin fiiliksin kokeilin kummallista laitetta joka piti tuskaista meteliä. Ja miten sattuikaan! Kaiken huipuksi sain kipeitä ja tulehtuneita möykkyjä koipiini joista yhdestä jäi ikävä arpi . Silloin ajattelin että ei ikinä enää! Tämä ei ollut se rohkaisu osuus! Halusin vain kertoa vähän kuoppaisesta alustani.

Kuitenkin tulos oli paljon pysyvämpi kuin höyläämällä, ja kun tulehtuneet möykyt paranivat, päätin yrittää uudelleen. Tällä kertaa kävin ensin kuumassa suihkussa ja kuorin koipeni huolellisesti. Ihme ja kumma! Ei sattunut juuri yhtään, vähän vain nipisteli. Nyt en höylää huoli lähellekään kinttujani ellei ole aivan järkyttävä pakko.

Mitä siis opimme? Tässä omat vinkkini:
1. Hoida ihoa hyvin. Rasvaa ja huolehdi kosteutuksesta.
2. Ennen epillointia käy lämpimässä suihkussa ja kuori iho. Näin iho on pehmeä ja joustava.
3. Kiristä epilloitavan koohdan ihoa. En tiedä miksi, mutta nipistelee paljon vähemmän.
4. Pure hammasta ja ajele vaikka pieni alue kerralla. Nyppivään nipistelyyn tottuu nopsasti.
5. Älä päästä karvaa kovin pitkäksi. Jostakin syystä pitkän karvan epillointi tuntuu ikävämmältä kuin lyhyen.
6. Nauti sileästä ihostasi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti