perjantai 23. huhtikuuta 2010

Pyörtämisiä

Olen saattanut joskus ihmetellä suureen ääneen "Miksi kukaan haluaisi pitää sortseja sukkisten kans. Aivan älyvapaa juttu. Itse en ainakaan ikinä käyttäisi." Ja kuinkas tänään kävikään, kröhöm...

Halusin ihan vähä kokeilla uusia saappaitani käytännössä, mutta ei ollut yhtään hame-fiilis. Näinpä siis kipitin kaapilleni ja kiskaisin sieltä ikivanhat mustat sortsini esiin. Niin, ja ne sukkikset. Ja sit kokeilin. Ja omaksi ihmetyksekseni en vihannutkaan kokonaisuutta. Tässä tulos.

Teeppari vanhavanha, muistaakseni H&M, sortsit H&M, sukkikset Vogue ja saappaat Ellos. Myssyä ei sovi jättää mainitsematta, taisi olla Seppälästä pienten tyttöjen osastolta.

Mitäköhän ikinä-en-laittasi-päälleni-yhdistelmää kokeilisin seuraavaksi? :D Olen muuten ihmetellyt miten vaikuttaa siltä, että kaikilla on hyvin tilaa ottaa asukuvia paitsi mulla. Aina saan olla siirtelemässä romuja pois ettei hallittu kaaokseni näkyisi kuvissa...

2 kommenttia:

  1. Mulla on ollu sama suhtautuminen shorteihin sukkisten kanssa, mut koko talven haaveilin söpöistä pappa- tai merimies-shorteista, joita vois pitää keväällä sukkahousujen kanssa. :) En oo vaan löytänyt sopivia vielä.

    VastaaPoista
  2. Onneks tälle kesälle on tulossa aika paljon kivoja shortseja. Toivottavasti löydät mieleisesi. :)

    VastaaPoista