tiistai 13. huhtikuuta 2010

Suklaaostoksia ja veritahroja

Jokohan sitä nyt kerkeisi huokaista ja lysähtää sohvalle rauhottuun. On ollut taas semmoista hulinaa koko päivä että oksat pois!

Alla kollaasi päivän kuteista. Jo monesti esittelyssä ollut paitamekko H&M, myssy Seppälä, farkut Seppälä, huivin alkuperää en muista mutta se on vanha kuin taivas, ja neule H&M. Sain eilen kuulla kunniani kun olin capreilla ja paitamekolla liikkeellä, joten tänään pistin pitkät puntit ja lisäsin ihanan muhkuneuleeni asuun. Tarkenin noin hienosti.Näitä kuvia napsiessa astuin lasinsiruun joka on peräisin alas rysähtäneestä taulusta. Aiheesta lisää klik. Meinasin ottaa kuvan verivanasta jonka jätin jälkeeni matkalla vessaan. Vessan lattiakin näytti aika järkyltä kun tiputtelin verta mennessäni. Päätin säästää heikkohermoisimmat lukijat kuitenkin verikuvilta. :D

Kipittelin välikätenä lahjaostoksilla tänään päivällä. Ostoslistalla oli suklaakirja ja sen kaveriksi suklaata. Ihania ostoksia siis! Suklaat ostin tietysti Pienestä suklaapuodista, mistäpä muualtakaan. Aivan ihana liike jonka valikoima koostuu käsintehdyistä belgialaisista suklaakonvehdeista. Putiikki löytyy Tampereelta Aleksanterinkatu 28.

Näiden parissa hengähdän hetken tuossa sohvalla. On ollut niin kiire etten ehtinyt edes tanssimaan, se vähän harmittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti