torstai 22. huhtikuuta 2010

Ellos-paketti ja BadCameraDay

Otsikko tiivistää tän päivän kuviot aika hyvin. Sain siis vihdoinkin Elloksen pakettini jossa piti olla keinomokkaiset mustat ylipolven-saappaat ja vaaleat farkkushortsit. Noh, saappaat tuli, mutta sortsit toimitetaan vasta kesäkuun alussa. Mur! Oon haaveillu niistä sortseista ja nähny untakin missä pidin niitä, ja nyt joudunkin odottelemaan 1½ kuukautta vielä! Mutinaajupinaa...

Ja sit kameran kiukutteluun. Vika ei ehkä ole kamerassa koska itse näytin typerältä, mutta syytän siitä huolimatta kameraa. :D Ja tässä saldoa ei-niin-kamalista-mutta-kuitenkin-epäonnistuneista-kuvista.

Vihdoinkin pääsin kiskaisemaan röyhelö-mekkoni käyttöön. Siihen päälle vaaleanpunainen neule ja vielä takki että tarkenin. Niin, ja tietysti myssy hiuskatastrofin peittäjäksi.

Näillä kengillä pystyy ajamaan autoa, ja kävelemään monta (ainakin pari) tuntia. Oon iha rakastunut kenkiini. Sukkiksetkin oli mielestäni kivat. Vähän speciaalia kuvioo, mutta silti hillityt. Oon vasta viimeaikoina oppinut käyttämään sukkahousuja, ja jeeeee, ne ovatkin ihan kiva juttu hameiden ja mekkojen kans näin viileillä keleillä.

Seuraavassa kuvat, joissa koitin saada röyhelöni näkymään huonolla tuloksella. :D Ei ole niin kovin vakavaa...Ja sitten niihin saappaisiin. Kuolailin jo syksyllä kyseistä paria, mutta kun ei ollut jenin penniä rahaa niin en saanut niitä silloin ostettua. Nyt kun Ellos ystävällisesti tarjosi -50% yhdestä tuotteesta niin ei tarvinnut kahdesti miettiä mitä ostaisin. :)

Siis aivan perus, mustat, ei korkoa, hyvät tallustelu-saapikkaat ensi talveksi. Jeah! Tykkään iha hurjasti näistä!

Noi pinkit sukkikset ei oo kovin imartelevat... Mutta valmiiks jalassa olleiden sukkisten kans en saanu minkäänlaista selkeetä kuvaa. Huono kamera-päivä tosiaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti