sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Tiettyä tunnelmaa

Noniin, eiköhän pureta eilinen keikka, joka oli muutes aivan mahti! Lippuja oli onneksi jäänyt (tai jätetty) reilusti ovelle että myös me tuuriin luottajat päästiin mukaan jameihin. Kamerani säädöissä on jotakin todella pahasti pielessä ja kuvat on pelkkää kuraa, mutta that's all I got.

Illan aloitti Punky Reggae Band jonka mikissä oli kiinni C-Star ja vierailevana tähtenä joku ruotsalainen jamppa jonka nimee en mitenkään pysty muistamaan, mutta kotipaikka oli Uppsala. :D Mutta ihan OK menot oli. Pojilla oli hyvä energia lavalla vaikka yhdestäkään sanasta en saanut selvää.


PRB:n mukana lavalla esiintyi myös Wilja-nimellä kulkeva neitonen, ja voi sitä ääntä. Ihan uskomattomat soul-vibat! Siis niin kaunis lauluääni että pelkästä ajatuksesta nousee villat pystyyn. Tätä täytyy seurata tarkemminkin.


Illan isännästä yritin myös ottaa kuvan, erityisesti tuon takin takia.


Ja sitten illan esiintyjään jota odotin eniten eli Raappana! Jotkut sitä vaan osaa ottaa yleisönsä ja soittaa joka kerta just ne biisit mitä itse toivon. Lauloi jopa Armeijan (toi linkki ei o siihen oikeeseen biisiin, mutta parempaa ei o tarjolla), josta tuli mieleen pikkuinen veljeni joka on suorittamassa asevelvollisuuttaan.

Ja niin siinä taas kävi että eteeni parkkeerasi noin 3 metrinen hujoppi ja joiduin seisoskelemaan tuolilla. Ihan hyvät näköalat oli kyllä, ei voi valittaa, mutta se että miten joku ylipitkä aina tulee mun eteen seisoon? Hä? Ehkä se on karma...

Seuraavana kuvaa yleisestä mahtis-menosta joka kesti koko Raappanan ja Jukka Pojan keikkojen ajan.

Ja sitten illan yllättäjään. Tai siis eihän se mikään yllätys ollut että Jukka Poika vetää illan parhaan setin, mutta koskaan ei voi tietää mitä sieltä mikistä kuuluu. Ja sieltähän sitä tuli vanhaa Soul Captain Bandiä, Kapteeni Ä-ni, Kompostikoplaa ja Jenkkarekkaa. Sitä olen useamminkin miettinyt että mistä JP saa kaiken energiansa joka purkautuu lavalla. Ihan uskomaton kaveri, ei voi muuta tuumata... Puikoissa oli myös Bommitommi joka on ehdottomasti parhaita levyjen soittajia mitä tiedän. Ja voin kertoo että oon käyny ehkä parilla keikalla...

Tähän väliin voisin linkittää parit biisit jotka tekivät keikasta erityisen matkan muistoihin vuosien taakse. Hamppukaupungin esittäminen yllätti todella, mutta positiivisesti. Itseasiassa suurin osa ihanista biisiyllätyksistä on Kapteeni Ä-ni meininkejä, kuten Syödään eka ja Tiettyä tunnelmaa. Soitossa oli myös Hypnoosiin, Nätti sekä Pläski joka pari vuotta sitten soi radiossakin. :D

Ja tämmöisissä kankaissa olin liikkeellä. Betty Boop-teeppari, vaaleet (tällä kertaa ehjät) farkut ja oranssi kiiltävän kimmeltävä huivi. Jalkaan kiskasin jälleen oranssit tennarit.

Ja hiukset laitoin kiinni, kerrankin. En edes uskonut että saisin ne mitenkään noin, mutta parilla kukkapinnillä saa ilmeisesti ihmeitä aikaan. :)

Tunnustaako joku olleensa myös Klubilla kuuntelemassa hyvää reggae-musiikkia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti