sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Meikki-juttusia

Tämmöistä tällä kertaa. Tuumailuja kosmetiikasta. Tämän koppasin omasta FB-Notes jemmastani (ja vastaavia on muuten sielä monta) teille iloks tai harmiks, miten asian tykkää ottaa... :D Itse tykkään lueskella tämmöisiä, näistä saa monesti itselle ideoita ja vinkkejä.

1. Varhaisin meikkimuistosi:

Äipän meikkipussi oli tietysti uteliaisuuden kohteena pentuna ja sitä oli hauska tutkia. Semmonen on jääny mieleen ku joskus ala-aste ikäsenä oltiin kamujen kans lähdössä vapputorille ja laitoin salaa ripsiväriä. Vähä oli jännää!

2. Mitä meikkejä löytyy käsilaukustasi?
Öh... Tuota... Huulirasva, tai ehkä jopa huulikiilto. En yleensä kanna meikkejä mukana, poikkeuksena ehkä jos tietää baariin joutuvansa niin on hyvä olla paikkausvälineet mukana.

3. Lempituoksusi?

Arkena (ja joskus juhlanakin) tulee käytettyä So...? - Sinful. En edes tiedä monesko pullo on menossa. Meinasin saada halvauksen kun joku väitti että kyseisen tuoksun tuotanto on lopetettu, mutta onneks ei ollu. Olis ollu kauheeta joutua ettiin uus ominaistuoksu!


4. Henkilökohtainen kauneusvinkkisi?

Älä tingi tuotteiden laadusta. Itselläni menee pieni omaisuus ihon ja hiusten hoitoon, mutta se kannattaa (ainaski kun multa kysytään). Tämä johtuu kylläkin hankalasta ihotyypistäni, johon on turha edes kuvitella laittavansa mitään marketti-tuotteita. Vannon Biothermin nimeen, toistaiseksi. Tunnustan, että en uskalla juurikaan kokeilla uusia kasvojenhoitotuotteita kerta en tahdo mitään ikävää hilseilyä tai märkärupea naamaani koristamaan...


5. Uusin kauneuslöytösi?

Punaiset huulet! Rimmelin huulipunan nro 170. Todella punainen puna.


6. Ikimuistoisin virheostoksesi?

Ei ole, ihme kyllä. En ainaskaan muista että olisin mitään suuria virheostoksia tehnyt meikki-rintamalla. Ehkäpä kanervan sävyinen luomiväri joka on jäänyt käyttämättä. Vaatepuolella saattaisi tulla mieleen jotain, mutta päätin jättää niistä kertomisen toiselle kierrokselle. :D

7. Meikkivoiteella vai ilman?
Meikkivoiteella ehdottomasti. Vaikka ihoni on ihan hyvässä kunnossa (kiitos biotherm), niin voiteella saa siistin ja viimeistellyn tuloksen.

8. Eyeliner vai kajal?
Arkena kajal ja juhliin eyeliner. Juhliin tosin voi laittaa vaikka molemmat, eli pohjalle kajal ja päälle eyeliner tuomaan syvyyttä. Jos tulos ei vielä silloinkaan miellytä, esim. rajaus näyttää liian kiiltävältä, levitän mustaa luomiväriä kapealla siveltimellä rajauksien päälle. Kikkailu kunniaan!

9. Tuote jota ilman et tulisi toimeen?
Osiksen hiuslakka. Ja jokerina mainitsen myös Makeup Storen ruskean luomiväri-trion jolla saan meikattua kulmat ja silmät helposti ja yksinkertaisesti. Mahtava tuote!


10. Tuote, jota haluat vielä koittaa?
No en tiedä lasketaanko ripsien pidennykset tuotteeksi mutta siinä on yksi mitä haluan kokeilla. Tai jos lähtisi kevyellä liikkeelle ja ottaisi ripsipermanentin kesäksi niin ei tarvitsis taivutella joka aamu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti