torstai 8. huhtikuuta 2010

Neiteinkengät

Kyllä vain! Menestyksekäs kenkien metsästys on päättynyt. Samalla reissulla tein kokeilun, jossa testasin omaa sietokykyäni hameen lyhyydessä kesää ajatellen. Ihme kyllä en ahdistunut neulemekkoni helmasta kertaakaan koko kaupungissa piipahdukseni aikana. Syy siihen varmastikin löytyy sukkiksista ja pitkistä saappaista (jotka eivät pysyneet ylhällä).

Päällä maastonvihreä farkkutakki Onlysta, neulemekko VeroModa, sukkikset Anttila, saappaat tädiltä ennakkoperintönä ja huivi kiinasta. Niin juu ja lasit Specsaversilta. Noi sukkahousut ei oikeesti o noin kirkkaat, mutta kuva taas on mitä on...

Ja sitten itse asiaan, eli kenkiin. Kierrettyäni Halosen (jonka kenkäosasto ei juuri koskaan petä), Sokoksen ja erinäiset muut kaupat, totesin että budjettini ei todellakaan riitä haluamiini kenkiin. Nyyh!

Andiamosta harvoin löydän mitään oikeasti ostettavaa, mutta tämä kierros teki poikkeuksen sääntöön. Nakkasin paskat ajatukselleni herrainkengistä kun bongasin nämä neitein kengät! Uuh mitkä beibet. Korko on hyvä, eli siedettävän ylärajalla, malli on simppelin suloinen ja nauhat löytyy. Ja kassan kautta onnellisena kotia.

Nyt kipittelen ympäri kämppää siivoillen ja kenkiä sisään ajaen. Jokohan viikonloppuna voisin lähteä näiden kanssa ulos?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti