keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Hiushaaveita

Tämä on hyvä aamu haaveilla vaihteeks piiiiiiiiiiiiitkistä hiuksista. Todennäköisesti kypsyn hiusten kasvatteluun ennemmin taikka myöhemmin ja teen jotakin radikaalia, mutta se on sen ajan murhe.

Alla oleva kuva on numero1 inspiraatiokuvani juuri nyt! Pitkä, vaalea, tyttömäinen ja jotenkin romanttinen. Myös sävy on mieleinen, vaalea mutta kuitenkin siinä on sävyä ja syvyyttä. Love it!

kuva

Haluan siis pitkät Pitkät PITKÄT hiukset, ja mitä nopeammin sen parempi. Olen jopa miettinyt pidennysten ottamista, mutta oma karvani on sen verran vaalennuksista kärsinyt että en tiedä miten siinä sitten kävisi.

kuva

Haaveissa liehuan auringon paahtaman oloisessa ja kauniisti latvoista kihartuvassa pehkossa ilman huolia ja murheita. Voiko hiuksista tulla huoleton fiilis? Ilmeisesti voi, kerta naamallani on hölmön tyytyväinen virne...

kuva

Kate Hudsonilla on mielestäni ehkäpä makeimmat hiukset koko maailmassa. Niin rento, mutta silti tyylikäs höystettyna surffi-fiiliksellä.

Myös LiLo kuuluu suosikkeihini hiusten puolesta, nimenomaan alla olevan kuvan muodossa. En tiedä olisinko vielä valmis luopumaan blondistani, mutta tuo kuparinen vaaleus jotenkin viehättää ja vetää puoleensa.

kuva

Onko muilla hermoille käyvää hiusten kasvatus-projektia käynnissä? Entäpä mistä kaivatte inspiraatiokuvat? Pistäkää kommenttiboksiin rohkeasti linkkejä upeista hiuskuvista! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti