maanantai 5. huhtikuuta 2010

Pääsiäisen päätös

Ja tähän päättyy pääsiäinen, vohdoinkin! Kermaista kanapastaa sipulilla ja paprikalla, nam. Tein siis ruokaa jemmaan kun kanoista rupesi päiväykset loppumaan...

Oikeesti kävin päivällä äipällä syömässä hyvin. :D Ja kyllä, keittiössäni on työkaluja pöydällä, sillä koitin korjailla vanhaa leivänpaahdintani.

Paprikan sisälle oli alkanut kasvaa uus pikkupaprika. Se näytti jokseenkin ällöltä. Osa pikkupaprikasta näkyy poistettuna tuola kanapaketissa ja osa on vielä paikallaan emo-paprikan sisällä.
Pitkästä aikaa (tai noh, pariin viikkoon en ole laittanu kynsiä) innostuin kikkailemaan kynsien kanssa. En tiedä montaakaan rentouttavampaa aktiviteettia kuin kynsien hoito ja lakkaus. Oranssi lakka on Rimmelin sävy 050 Tangerine Queen ja kukkatarrat on ostettu Seppälästä. Päällä vielä kirkas lakka että tarrat pysyy hyvin kiinni. :)

Ja mistä tietää että on päätyny kukkamyyjäks? Tuoreita leikko narsisseja kotona, jokseenkin ihania. Rakastan korkeeta Aalto-maljakkoani. Mukana vielä pari suklaapupua jotka sain äipältä. Hei, olen Heidi 24-vee ja äippä ostaa mulle edelleen pääsiäisenä suklaapupun. Love it!

Suklaapuput tekee pääsiäisen! En juurikaan välitä kindereistä tai muista yllätyssuklaahärpäkkeistä, mutta puput on pop!

Se siitä pääsiäisestä. Ens vuonna uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti