perjantai 2. huhtikuuta 2010

Ilman takkia

Leijailen edelleen eilisen keikan ansiosta, joten mitään kovin syvällistä on turha odottaa... :D Tämän päivän ajattelin kuluttaa Rillit huurussa-maratonin sekä True Bloodin 2. tuokkarin parissa vaikka ulkona onkin mitä ihanin ilma!

Ehdin todeta kevään tulon tänään käymällä kaupassa ilman takkia. ILMAN TAKKIA! Enkä edes palellut, ihan kohta on kesä kesä kesä! Haluan kuitenkin vaalean kevät takin, semmoisen olisin voinut laittaa päälleni kun astuin ovesta. Huomasin myös parit terassit jotka olivat kuin itsestään putkahtaneet katukuvaan. Kuka lähtee terassille? Minä minä minä!

En nähnyt pointtia ruveta panostamaan ulkoiseen olemukseen matkalle Tammela - aseman Siwa - Tammela. Hiuksen ponnarille, lasit päähän ja menoks. Ja muuten, paitamekot ovat parasta mitä juuri nyt voin kuvitella, tarvitsen niitä lisää. Paljon lisää. Ulkoiluun pääsivät myös uudet kenkäni joista sain mojovat rakot. Vielä minä nuo valkoiset ihanuudet kesytän!


Ja siinä ne nyt ovat kuvissa niin viattoman oloisina. Pikku paholaiset, teen teistä kesän ykkösballeriinat vaikka väkisin.

Käpälä pystyyn kuka muu on jo ulkoillut ilman takkia, tai edes harkinnut asiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti