maanantai 13. syyskuuta 2010

"Tyylini" aakkoset

Riehu haastoi minut keräämään tyyliaakkoseni. Tässä muuten menikin pieni ikuisuus, ja ties montako kertaa istahdin koneelle näitä tuumailemaan että sain jokaisen kirjaimen kohdalle jotakin! Tämä oli vaikeeta! Mutta silti huikeen kivaa, tykkään haasteista että näitä lisää vaan.

Aurinkolasit. Jäänne kesästä ja ajatus siitä, että rikoin ne täydelliset.

Balleriinat. Olen lyhyt, ja viihdyn matalissa kengissä. Piste.

Coca-cola. Olen heikkona kaikkiin cola-printteihin, -tauluihin, -kuviin... Niissä vain on sitä jotakin, erityisesti vanhoissa vähän pinup-henkisissä!

Duunailu. Joskus on vain kiva vähän muokkailla juttuja itsensä näköisiksi. Tai sitten vain kummallisiksi jotka päätyvät kaapin perukoille tai suoraan mappiin Ö...

Epäsymmetriset jutut. Paidat joista puuttuu toinen hiha. Mekot joiden helma on epäsymmetrinen. Roikkuvat pääntiet. Tykkään tämmöisistä jutuista.

Farkut. Turha pyristellä, olen farkkutyttö vaikka välillä muutakin yritän.

Gootittomuus. En osaa olla kokomustassa.

Huivit. Rrrakastan huiveja! Voisin kääriytyä vaikka joka päivä huiviin, niin kesällä kuin talvellakin. Olen kyllä koittanut himmailla tämän huivihamstraamisen kanssa, mutta tulokset ovat olleen heikot...

Inspiraatiokuvat. Olen muotilehti-junkie ja selailisin lehtiä vaikka kaiket päivät haaveillen ja keräille ideoita.

Jumppakuteet. Oikeassa elämässä siis tanssitunneille passaavat vaatteet, joita on hämmentävän suuri osa kaappini sisällöstä. Lököjä housuja ja toppeja löytyy runsaasti ja joskus jopa käytän niitä muuallakin kuin tanssisalissa ja kotona möllötellessä...

Korot. Vaikka viihdyn hyvin matalissa kengissä, on ihanaa välillä laittaa korkkarit jalkaan ja tuntea itsensä ladyksi.

Lakat. Kynsilakat on yksi helpoimmista keinoista saada vähän sitä extraa kokonaisuuteen.

Merkkiepäuskollisuus. En välitä merkeistä. Aivan sama!

Neuleet. Mielellään joko todella paksut ja muhkeat tai vaihtoehtoisesti ohkaiset. Ei välimuotoja. Myös akryylilampaasta väsätyt neuleet kelpaavat minulle, en ole turhan nirso. Vaikka onhan totta että oikea villa, angora, mitä kaikkia näitä nyt onkaan, kiilaavat kärkeen jos vaihtoehtoja on.

Opettelu. En luonnostani ole kovin kokeileva pukeutuja, mutta mielelläni opettelen pitämään uusia asioita, kuten koruja ja printtejä. Kun uuden jutun sisäistää, on olo huikea.

Päähineet. Pipot, myssyt, hatut, huivit... U name it, I wear it!

Qviot. Olen hurahtanut erityisesti raitoihin. Myös pilkut, läntit ja kukkaset hiipivät hiljaa suosikkeihin.

Rosoisuus. Kaiken ei tarvitse aina olla niin justiinsa! Vähän jos kulmat on hiomatta niin se on vaan hyvä. Tämä ei kuitenkaan päde silittämättä jätettyihin kauluspaitoihin. Kauluspaidat on silitettävä! (ja miksi en itse käytä kauluspaitoja?) :D

Sukkikset. Vasta hiljattain olen lämmennyt sukkahousuille ja nyt niitä onkin kertynyt aika vaikuttava kokoelma. Mikä piristäis paremmin hame/mekkoasua kuin pirtsakat sukkikset?

Tyttöily. Toisinaan kyllästyn farkkuihin ja silloin sisältäni kaivautuu supertyttö johon kolahtaa kaikki hameet, mekot, pitsit, röyheelöt, rusetit ja kiiltävät asiat. Nämä ovat hienoja hetkiä.

Unohtaminen. Saatan aivan täysin unohtaa jonkun vaatekappaleen kaappiini, ja kun löydän sen uudelleen, on riemu valloillaan.

Värit. En aina osaa olla väreissä, mutta toisaalta en osaa olla ilmankaan.

Wanhat asiat. Omistan mummujen vanhoja koruja ja vaalin niitä suurina aarteinani. Kaapistani löytyy myös äidin ja tädin varastoista pelastettuja juttuja jotka ovat vieneet sydämeni.

X. Vapaavalintainen juttu. Kenkiä pitää olla. Niiden on oltava hyviä ja niitä on oltava riittävästi. Ihan niinkuin ruokaakin! Aina voi ostaa uudet kengät ja aina voi ostaa paketin keksejä.

Yllätykset. Joskus yllätän itseni hypistelemästä (tai jopa pukeutumasta) kaikkea mitä en aikaisemmin ole ajatellutkaan että voisin tykätä. Monesti yllätyksistä tulee niitä kestosuosikkeja.

Zorroilu. Tai vaikka merirosvoilu. Muumeilu. Joskus on kiva napata ideoita myös erilaisilta hahmoilta!

Åikeesti, tähän ei pysty venyyn! :D

Ääripäät. Yhtenä päivänä kuljen risoissa farkuissa, hupparissa ja pipo niin syvällä päässä kuin mahdollista kuljettaen tavarat takataskuissa. Toisena kaivan pitsimekon, höyhenpannan, korkkarit ja söpön pienen laukun matkaani kun lähden ulos.

Ööö-hetket vaatekaapilla. Kun on kaappi täynnä vaatteita, eikä mitään mitä haluaisi pukea.

3 kommenttia:

 1. Aika hyvin keksitty noi (=
  Ite en olis pystyny keksimään kaikkiin mitään !
  Ja kiva blogi (=

  http://dancingonmyown-petra.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Hyvinhän sä keksit, tää oli mustakin aika vaikeeta. Kivat aakkoset! :)

  VastaaPoista
 3. Petra: Kiitti, ja kiva että tykkäät! Oli aikamoista päänvaivausta noiden kaikkien keksiminen. :D

  Riehu: Et arvaakaan kuinka vaivasin vaaleaa päätäni kun koitin kehitellä totuudenmukaisia aakkosia. Mielessä oli monessa kohtaa jotakin tyyliin "haluaisin että voisin kirjoittaa näin". :D Seuraavaks vois tehdä "Toivomustyylini aakkoset"!

  VastaaPoista