sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Sudenkorento?

Hämmennän itseäni aina vain enemmän ja enemmän. Löysin kimaltavan ja röyhelöisen mekon Nelly.comista etsiessäni SUURTA hupullista neuletakkia (vähän saman tyylistä kuin Nelliinalla. Jos kellään on havaintoja vastaavasta, otan tiedon vastaa riemunkiljahdusten saattelemana). Mekon näkeminen aiheutti kummallisen reaktion, jossa jouduin oikein tosissaan hillitsemään itseäni etten klikannut tilaa-nappulaa.

Tämä aiheutti tuumauksen siitä, mitä ihmettä päässäni tapahtuu. Ehkäpä syytän räkää, joka on vallannut noin 67 % pääni tilavuudesta syrjäyttäen aivoni? Hame-osan röyhelöihastuksen saatan jopa ymmärtää itseltäni, mutta että kultaisia, oransseja, hopeisia, mustia ja violetteja paljetteja? Paljetteja? Taidan käydä tarkistuttamassa nuppini, sillä olen himoinnut paljetteja vähän kaikkeen viimeaikoina. Hyvänä esimerkkinä edellisen postauksen pipoon, erääseen laukkuun joka kaipaa piristystä ja muutaman vuoden vanhaan huiviin... Taidan vain kaivata vähän kimallusta tähän synkeään syksyyn! :)

Sequin Vivienne Dress EUR 40,90, Jones & Jones - NELLY.COM
kuva joka blurrautui pahasti kun suurensin sitä

2 kommenttia:

  1. Kauheen lyhyt vaan tuo mekko! Itse oon myös etsinyt samantyylistä villatakkia kiinnostaisi kuulla jos satut löytämään kohtuu hintaisen.. :)

    VastaaPoista
  2. Helma on kyllä hintsun verran lyhyt, en edes huomannut kun olin niin paljettien häikäisemä. :D Lupaan infota jos neuleen jostakin bongaan! :)

    VastaaPoista