keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Vettä kengässä

Nyt harmittaa isosti! Harmitti jo aamulla, harmitti päivälläkin, ja jos tän takia tuun kipeeks niin tulee varmasti paha mieli. Ihanat pikkuiset kumisaappaani ovat kuluneet pohjasta puhki. Kyllä! Ja tästä johtuen kuljin työpäivän käpälät märkänä. Ja tarkoitan oikeasti märkänä, siis niin märkänä että vesi tuntui varpaiden välissä. En ala jos saan flunssan!

Hyvästi rakkaat pikkuiset nyörisaappaat, teitä tulee ikävä. Meillä oli niin hauskaa monissa lätäköissä yhdessä. Nyt on aika meidän molempien siirtyä eteenpäin.

En löytänyt niitä nyörillisiä punaisia saappaita, jotka olisin halunnut täyttämään tyhjäksi jäävää aukkoa kenkähyllyssä, jos jollakin on havaintoja kuvaukseen sopivista yksilöistä, vinkkejä otetaan vastaa mielellään. Näin ollen päädyin pilkullisiin söpöläisiin jotka löytyivät Seppälästä.

Havaitsin muuten saappaita sovitellessani, että en ole vieläkään onnistunut sulattamaan hoki-pohkeitani! Tämä ei todellakaan ollut hyvä päivä... Jouduin ottamaan koon 37 saappaat, joska koko 36 kiristi pohkeesta. Kumisaapas kiristi pohkeesta! Maailmassa on niin paljon asioita väärin... Ehkä huomenna asiat on paremmin. :)

2 kommenttia:

  1. Mulla on sellaset Vikingin punaiset nyörisaappaat, joissa on villavuori ja mustat nauhat, ne on ihanat. :) Ostin ne vissiin pari vuotta sitten Hulluilta päiviltä ja muistaakseni niitä oli siellä myös viime vuonna, tosin ei tainnut olla noita punaisia. :/ Luulisi kyllä että juuri Stokkalta/Sokokselta/Prismasta tms. tavaratalosa löytyisi vastaavanlaisia.

    VastaaPoista
  2. Kohtahan on taas Hullutpäivät! Täytyy muistaa tsekkaa sieltä. Ja jos saisi aikaiseksi lähteä markettiin, niin sieltä varmaan voisi löytyäkin. Kiitti vinkistä! :)

    VastaaPoista