tiistai 28. syyskuuta 2010

Jotakin täydellistä

Jotakin nahkaista. Jotakin pitkävartista. Jotakin, mistä jokainen tyttö jossakin elämänsä vaiheessa haaveilee... Ja ei, rakkaat pienet hävittömyyksiä ajattelevat lukijat, nyt ei ole kyse mistään, köh, semmoisesta. Vaan täydellisistä nahkasaapikkaista! Tässä ne ovat! Thädääääää!

Aleksi 13 on osoittautunut monesti yllättäväksi aarreaitaksi, mutta näiden kenkien löytäminen nosti putiikin arvoa huimasti.

Ihan pikkuisen vähän koristusta, ei yhtään liikaa eikä liian vähän. Ja korkoa juuri sopivasti. Kun nämä kengät saan kesytettyä niin näillä voikin tassutella seuraavat 50 vuotta!

Ja tosiaan, kuuden vaatteen syyskuuni taisi loppua tänään. Rähmin nimittäin oikein huolella paidan, topin sekä farkut sienikastikkeeseen enkä todellakaan varaa pyykkitupaa parin vaatekappaleen takia. Jäljelle jäi siis mekko, joka kylläkin tänään oli päällä, pesun jäljiltä kummalle haisevaa remmineuletta korvaavan, pappa-villatakin alla kun kipsuttelin virallisia lappusia viemään Kelaan. Ja tuo kummallinen naru joka menee taskuuni, on kuulokkeideni piuha. :D Että näin. Jonkun sortin yhteenvedon voisin askarrella kivasta kokeilusta (normaalia) rajallisempaan vaatevarastoon liittyen.

3 kommenttia:

 1. iiiiiiiiihanat saappaat. Pitais kyl loytaa tommonen vahan laadukkaampi pari jostain, mitka ei heti ensimmaisen talven jalkeen ois ihan haparat.

  VastaaPoista
 2. Mageet saapikkaat todellakin! Oon kanssa aina tykännyt kovasti Aleksi13:sta ja eritoten sen kenkäosastosta. Nykyään vaan ei tuu enää käytyä siellä, kun ei käy töissä/opiskele lähellä.

  VastaaPoista
 3. Sanni: Kiitos! Suosittelen laadukkaan saapasparin hankkimista. Kyllä, ne maksaa, mutta todellakin ovat kaiken kulutetun rahan arvoiset. :)

  Sylvi: Mukava kuulla että muutkin tykkäävät rakkaussaappaistani. :) Aleksi 13 ja kenkäosasto ovat arvossa arvaamattomassa tällä hetkellä.

  VastaaPoista