sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Hyvä lauantai

Kyllä lauantait vaan taitaa olla viikon parhaita päiviä! (Paitsi sunnuntait sillon kun käyn äipällä.) Eilisen työpäivän jälkeen käytiin kaverin kanssa pitkästä aikaa syömässä nuudeleita Tammelan nuudeliraflassa. Listan numero 8 taitaa päätyä kestosuosikiksi! Se, että annos sisältää osasia joille noin teoriassa olen allerginen ei haittaa yhtään. :D

Voiko kananmunan puolikkaat enempää näyttää surumielisiltä silmiltä? Kulhossa mukana parsakaalia, ituja, herneenpalkoja ja kanaa, misoliemessä. Suosittelen myös niille jotka eivät välitä kaupan pikanuudeleista, ei oo samaa tavaraa!

Jälkkärille Pyynikin näkötornille. Kyllä niiden munkit vaan on pirullisen hyviä, ja haudutettu tee myös. Tiikerin päiväuni on yksi suosikki teistäni. Miten sana "tee" taipuu monikossa? Teestäni? Ei. Teistäni? Tuskimpa... No anyhow, tykkään Tiikerin päiväunesta. Tarjottimet siellä oli semmoisia pieniä peltisiä ja kuluneita, siis kertakaikkisen ihania ja tunnelmallisia.

Näin käy kun syö nuudeleita antaumuksella. Parit roiskeet vaaleelle paidalleni... Nyrkkipyykkiä tiedossa, kun en viitsi laittaa kahden paidan takia isoa konetta pyörimään ja muutakaan vaaleaa ei pyykkikorista löytynyt.

takki Only / paita ja toppi H&M / farkut Only / kengät Ellos / laukku GT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti