tiistai 21. syyskuuta 2010

Kun flunssattaa

Kun on flunssainen ja kurja olo, tarvitaan rutiineja jotka helpottavat oloa. Nappasin muutamat kuvat omista flunssankarkoitusrutiineistani:

Asenne. Jos päättää olla kipeä, niin silloin myös tuntuu kipeältä. Jos taas päättää, että pirulainen, en muuten sairasta! niin alkaa tuntua paremmalta. Tässäkin, asenne ratkaisee. Tai ainakin vähän saattaa helpottaa oloa. Pinssit Marimekolta.

Jos pelkkä itsensä psyykkaaminen ei pöpöä karkoita, aletaan ampua kovilla. Kaivetaan siis pitkät sukat esiin! Ja villasukat! Ja pörrösukat! Omat pitkät sukkani ovat Seppälästä, villaiset mummun kutomia.

Sukkien kaveriksi tarvitaan kaakaoo! Kuumaa kaakaoo, ja paljon. Etsi siis talouden suurin muki ja nauti. Tämä kaakao tuli sponsorilahjuksena äipältä. :D

Lapset, älkää kokeilko tätä. Jos satut olemaan täysi-ikäinen, anna palaa. Hint of mint tekee kaakaolle hyvää... Ja mahdollisesti sille asenteelle myös! ;)

Tässä lopullinen kaakaotuotos. Iso 24H muki, isosti kaakaoo jonka pinnalle muodostunut vaahto pitää juoman lämpimänä. Love it! Jos kotoa sattuu löytymään kermavaahtoa ja strösseleitä, niin aina parempi. Ainakin mieli pysyy hyvänä.

Onko väellä lisättävää flunssankarkotusvinkkeihin? Itse saattaisin mainita Captain Morganin, mutta se taas ei sovi kaikille...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti