lauantai 18. syyskuuta 2010

Ne kuuluisat perjantait

Ihmiset jotka hehkuttavat perjantaita eivät tiedä mistä puhuvat. Eilinen perjantai oli klassinen esimerkki siitä, miten esim. Facebook oli täynnä perjantaihehkutuksia. Mitä hienoa on siinä, että tietää seuraavana päivänä herätyskellon pirahtavan klo. 05:10? Mitä? Eikö kaikki menekään joka lauantai kuudeksi töihin?

Eilisen perjantaini vietin sohvalla viltin alla vessapaperitupot nenässäni räkämuureina, katsellen The Big Bang Theoryn ensimmäisen tuotantokauden jaksoja, syöden pizzaa ja viimeistellen pipoa. Vihdoinkin päättelin langanpäät ja nypersin kukkakoristeen Seijasiskon ohjeella.

Jättipipostani tuli kyllä kiva. Ja kukka onnistui yli odotusten! Ehkäpä sittenkään en ole toivoton tapaus tai ehkä ohje oli riittävän yksinkertainen ja selkeä. :) Olen jokatapauksessa tyytyväinen lopputulokseen. Tyytyväinen olen myös siihen, että nenäni limakalvot ovat huijattavissa. Allergialääke-nenäsumutteeni helpottaa koskena vuotavaa nenääni ainakin hieman.

Lauantain resepti on aika pitkälti sama kuin eilisenikin, vessapaperitupot nenään räkämuureiksi, The Big Bang Theory pyörimään ja minttukaakaota (tai rommitotia) flunssan karkoittimeksi. Flunssavapaata viikonlopun loppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ihana pipo ja hyvin onnistunut. Toivoisin että itsekkin osaisin neuloa mutta koskaan ei se oikein ole luonnistunut.. Hieno kukka!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) En itsekään ole kummoinen neuloja, mutta virkkaan suhteellisen sujuvasti simppeleitä juttuja. Ja virkkaamisessa parasta on se, että valmista tulee nopeasti. Tällä kärsivällisyydellä en voi kuvitellakaan isoja projekteja. :D

    VastaaPoista