sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Äitienpäivälöytöjä

Olipas mukava päivä! Vein äipän Tampere Vintageen, ja siellähän me harakat sitten silmät kiiluen kipitettiin kimaltavien ja höyhenisten ja pörhöisten ja nahkaisten tuotteiden perässä. Kuolailin erinäisiä ihania nahkaisia kenkiä, mutta kaikki olivat liian suuria joko kooltaa tai hinnaltaan.

Tyhjin käsin en kuitenkaan lähtenyt, sillä bongasin Hoochie Mama Janen kojusta uskomattoman kauniin Kamé-korun. Nyt tunnen itseni lähes aikuiseksi. Tuo koru tulee näyttämään todella hienolta tumman takin rintamuksessa!

Hipelöitsin ihania pitsisiä hansikkaita useassakin kojussa. Nämä yksilöt kuitenkin löytyivän äitini varastoista ja sain ne omaksi! Äippä piti näitä hansikkaita mennessään naimisiin. Rakastan kaikkia juttuja jolla on jokin tarina, mielellään lähipiiristä.

Himoitsin myös erinäisiä laukkuja. Semmoisia ihania jotka olivat todella pehmeää nahkaa tai sitten salkku-mallisia tai laatikkomaisia. Jälleen kerran äippä tuli väliin, ja lupasi pihistää minulle mummin jäämistöstä laatikko-laukun. Hihiiiii, ihanaa! Salaliitto... :D

Ja mitä kiskaisinkaan päälle. Jalkaan pitsiset kivat sukkikset ja neiti-kenkäni (tietysti)...

H&M korkeavyötäröinen hame ja saman firman raitapaita...

Hiuksia koristi ensin suuri valkoinen rusetti jonka olen askarrellut itse, mutta vaihdoin sen vielä juuri ennen lähtöä mustaan ja kimaltavaan sulkakoristeeseen. Sukkikset vaihdoin perus mustiin kun pääsin kotia etten riko pitsisiä ihanuuksiani. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti