sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Kauneuslöytöjä raviradalta

Nyt päästään taas asiaan, eli mitä kaikkea kivaa onkaan tarttunut maailmalta mukaan. :) Torstaina (vai olikohan se keskiviikkona) kävin äipän kanssa Teivossa. Raviradalla järjestettiin joku ihme supermyynti-tapahtuma jossa tarjolla oli lähinnä Luhdan ja Lumenen tuotteita. Mukana oli myös ainakin Your Face, muita en valitettavasti muista...

Säästin tuolla reissulla uskomattomat määrät rahaa! :D Siis kun otetaan huomioon tuotteiden hinnat kaupoissa, ja sit se, mitä tuotteet maksoivat Teivossa. Alla kuvassa kynsilakkakaksikko joka muutti meikkipussiini. Toinen nudehko supernätti sävy ja toinen aavistuksen kimaltava syvempi punainen. Molemmat varastivat palan sydämestäni.

Seuraavassa kuvassa huulikiillot joita en voinut vastustaa. Koralliin shiftaava vaalea sävy on juuri sitä mitä tälle kesälle etsin. Punaisempi sävy taas bile-itoihin, kun eihän kesällä jaksa säätää kunnon huulipunien kanssa. Tai itse en ainakaan jaksa. Huulikiilto on huolettomampi vaihtoehto. :)

Tässä vielä testilakkaukset ja lakkojen nimet sekä numerot jos jotakuta sattui sävyt säväyttämään. Valitettavasti huulikiilloissa ei ollut mitään nimiä tai numeroita joilla niitä olisi voinut yksilöidä.

Löysin myös tuotteen, jonka tehoa ja ominaisuuksia olen tuumannut paljon, noh, nyt sen poistin kaappiini kun hinta oli passeli testailulle. Kyseessä siis Heleyttävä Vartaloemulsio. Tästä tuli kyllä itselle ehdoton hittituote kesäksi. Kun rusketus on kohdallaan, niin tällä siihen saa vielä extra wa-wooooom-efektin. Vähän siis kimallusta joka kaunisti oikeasti. :)

Ja sitten vielä yksi putilo, jonka ostin ihan vaan siksi että tarvitsin kosteuttavan voiteen laapittavaksi koko rungolle. Olen kuivaihoinen, joten näitä rasvoja kuluu aikasta paljon ja olen utelias kokeilemaan uusia vaihtoehtoja. Tuomio: ihan OK perus voide, tuoksu vähän ärsyttävän teollinen mutta kyllä tuo käytettyä tulee.

Pakko tunnustaa, että ostin myös yhden topin... Mutta se tulee esittelyyn vasta kun olen tuunannut sen. Tai sitten kun otan sen käyttöön kaverini pikkusiskon Ylppärijuhlissa.

Oliko kukaan muu tekemässä löytöjä Teivossa? Entäpä heräsikö ajatuksia löydöistäni? (joista olen äärimmäisen iloinen)

2 kommenttia:

  1. Hei mä oonkin miettinyt että toimisko toi Heleyttävä voide, ehkäpä hommaan sitä jos se on kerran hyväksi havaittu. Niin ja kiva blogi sulla, tuun uudelleenkin! :)

    VastaaPoista
  2. Itekkin olin TODELLA epäileväinen ton heleyttävän kanssa, mutta se oli positiivinen yllätys. Kevyesti pigmenttiä ja vähän hohtoo, täydellistä kesäsäärille. :)

    Ja suuret kiitokset, on mukavaa saada palautetta! :)

    VastaaPoista