perjantai 7. toukokuuta 2010

Qlumisia kaapin ulkopuolelta

Kuulumisia muualta kuin vaatekaapista. :D Olen joutunut mainonnan ja lahjonnan uhriksi parina viime päivänä, ja mikä ikävintä olen ollut pettynyt. Mutta olen ollut myös reipas, ja askartelin itselleni tuntivihon töihin. Kun esittelin luomustani pomolle, hän kysyi että pitäiskö mut järjestää nuppitohtorille kun olin päivännyt ja tuhertanut listoja aika pitkälle syksyyn. Pelkkä vihko olis kuulemma riittänyt... :D

Ja sitten niihin mainoksiin ja lahjuksiin. Ylläripylläri molemmat liittyvät suklaaseen. Ostin uutta Maraboun Polka-suklaata, ja se oli se pettymysosio. Siis ihan perus suklaata minttukarkkikikkareilla. Taisin vain odottaa liikoja. Taas.

Aina sanotaan että jos ilmatteeks saa, niin ei sais kitistä, mutta kyllä Salmiakki-Fanipalat vaan oli aika pahoja. Sain minipussin kyseisiä keksejä kun poikkesin Hesessä. Vinkki kaikkien suklaa/laku/salmiakkituotteiden valmistajille: Älkää sotkeko lakua/salmiakkia suklaaseen, se ei ole hyvä. Kiitos.

Ja viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä: pipa-projektini. Se etenee iha kivasti, 1/3 pipaa on valmiina.

Kuva testauksesta. :) Tästä tulee hyvä!

Laitan pipasta yleispätevän ohjeen tänne kun vaan saan sen valmiiksi. Ohje tulee olemaan helppo mutta yksinkertainen. (Päinvastoin kuin ohjeen laatija) Heh eheh... Unille mars!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti