torstai 20. toukokuuta 2010

Korkkarijuoksua ja raivorakkoja

Eilisen päivän (jota luulin viileäksi) viipotin menenään kuvan mukaisissa kuteissa. Ensimmäistä kertaa virallisesti ulkoilutin pitsibikeriani, ja olen niiiiiiin happy että ostin sen. :)


Jalkaani ovat juurtuneet kimaltavat pinkit balleriinat, jotka edelleen pitäisi kuumaliimata kasaan...

Laukku on mummun perintöä (love it) ja punottu käsikoru Indiskasta. Muistan miten hipeltelin tuota korua niin monet kerrat, ja nyt kun se oli saanut punaisen ale-lapun kylkeensä kotiutin sen tyytyväisenä.

Illalla hipsin leffaan, ensimmäistä kertaa yksin. Laukun vaihdoin punaiseen kiinasta ostettuun, tykkään siitä kovasti. :) Mutta tosiaan, ei mennyt ihan putkeen tuokaan reissu... Kuvittelin meneväni Plevnaan, joten päätin koeajaa vaaleat ihanat korkkarini. Noh, elokuva jota olin menossa katsomaan (Exän jäljillä, joka oli iha ok hömppäkomedia) pyörikin Cine Atlaksessa. Vartti aikaa kiitää uudenkarheissa korkkareissa Plevnalta Atlakselle.

Koskikeskukselta tallustin paljain jaloin kotiin Tammelaan. Rakot ei juurikaan näy, mutta niitä oli yhteensä 9. Päkiöiden rakoista tuli nestettä varmaan ainakin litra kummastakin.

Että näin. Tuostakin päivästä opin jotain. Ei kannata uskoa mitä ihmiset puhuu säästä, ja sen, että pitäsi tajuta tarkistaa missä teatterissa leffa pyörii kun netistä niitä tikettejäkin katselin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti