torstai 13. toukokuuta 2010

Hidas vapaapäivä

Ylimääräiset vapaapäivät ovat ehdottomasti minun mieleeni! Voin hyvällä omatunnolla rikkoa kiireiset aamurutiinit, ja aloittaa päiväni katsomalla hyvää huonoa tv-viihdettä. Aamujen töllötarjonta on ihanan tyhjäpäistä mutta kuitenkin viihdyttävää. Stailausohjelmat, koti-jutut ja puutarhan ehostukset sopivat hyvin hitaaseen aamuun.


Tänään olen ehtinyt jo vaikka mitä! Aloitin aamuni syömällä jäätelöä ja katsomalla laatuohjelmia sohvalla viltin alla. Mielessäni kommentoin nasevasti ja todella nokkelasti mitä tv-ruudulla tapahtuikaan. Ja kun väsyin, siirryin ihmiselle todella luonnolliseen vaaka-asentoon, kiskaisin viltin niskaani ja nukuin tyytyväisenä pair tuntia.

Nyt pitäisi aloittaa päivän aktiivi-osuus. Olen jo pari päivää syönyt lusikalla, sillä haarukat ovat kaikki likaisena. Roskat pitäisi viedä, ja imurointikin olisi hyväksi. Lakanoiden vaihto odottaa myös, kuten muukin pyykkääminen. Kuka täällä aina sotkee? Syytän kotitonttua! Ihanaa ja rentouttavaa vapaapäivää kaikille, joita se koskee! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti