tiistai 4. toukokuuta 2010

Kallopaita

Bongasin tänään Gina Tricosta kivan teepparin. Tähän päivään mennessä en ole kyseisestä liikkeesta ostanutkaan muuta kuin t-paitoja... Pidän siis perinteistä kiinni.

GT:n paita on kesäisen keltainen ja siinä on pääkallo. :D Tykkään kalloista, kunhan ne on hauskasti toteutettuja, eivätkä mitään mauttomuuksia. Tähän kuvaan kallo oli jemmattu mielestäni kivasti.

En heti edes tajunnut mitä kuva esittää, ennenkun tutkailin asiaa tarkemmin.

Sillä on palmuja hampaiden välissä. Tästä onnistuin itsekseni kehittelemään huonoja hammastikku-läppiä. Ja tuo vaalean keltainen väri saa hymyn naamalle. Tulis jo se kesä!

Anttilan lankaosastolla meinasi taas käydä hassusti, selvisin onneksi parilla kerällä Novitan Bambua. Noista langoista meinaan tehdä kesäksi myssyn, en vain tiedä kummasta väristä tekisin ensin sen kuuluisan koekappaleen... :)

2 kommenttia:

  1. Voi taivas! Mikä siinä onkin, että parhaat kallopaidat vaan tuntuvat olevan siellä Ginassa? Täytyy varmaan viikonloppuna tehdä reissu naapurikaupunkiin ja käydä katsastamassa kallotarjonta, olen nykyisin aivan rakastunut pääkallokuosiin. ^^ <3

    VastaaPoista
  2. Tampereen Ginassa ainakin oli useampi kallopaitavaihtoehto. :) Kannattaa käydä kurkistelemassa tarjontaa. Itse hurahdin niin täysin tähän keltaiseen yksilöön, että muista en osaa sanoa muuta kuin että niitä oli. :D

    VastaaPoista