maanantai 10. toukokuuta 2010

Fiilistelyä vielä kerran

Olen niin innoissani edelleen eilisestä tapahtumasta Pakkahuoneella, että palailen tunnelmiin vielä toisen postauksen merkeissä! Ettehän kiltit hermostu? :D

Harmittaa hieman että päivän esitykset menivät ohtise kun olin enemmänkin keskittynyt tonkimaan ja tutkimaan myyntipöytiä, mutta se vähä mitä maltoin katsoa ja kuunnella oli kyllä hienoa.

Eihän Vintage-tapahtumaan voi mennä ilman jotaki vanhaa omassa asussa? Oma valintani oli mummin sormus jonka hän oli saanut syntymäpäivälahjaksi vuonna -60. En yleensä pidä kultakoruja, mutta tässä on jotakin todella valloittavaa. Ehkäpä se on se fiilis että mummi on pitänyt tätä. :)

Lähikuvaa hiuskorustani. Ostin sen muistaakseni Hennesiltä noin vuosi sitten aivan naurettavan edullisesti. Se on palvellut monessa tilaisuudessa hyvin. :)

Viimeisessä kuvassa projektini. Karvapampula on peräisin Moskovasta ja äitini toi sen minulle tuliaisina pieni ikuisuus sitten ajatuksella "kyllä sä siitä jotakin keksit". Noh, eilen keksinkin kun pöyhin Punavuoren Putiikin myyntipöytää ja siellä oli karvapampula-pantoja. :D Tästä tulee hieno!

Olivatkos muut tekemässä löytöjä joko Tampere Vintagessa tai Olivia Marketilla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti