sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Museoiden yö!

Tampereella tapahtui ihania asioita, kun Museoiden yö avasi viiden euron hintaan monien monien museoiden ovet illaksi aina puolilleöin asti. Minä mukana menoissa tietysti parin kamusen kanssa.

Kuvittelin esittäväni yhden illan fiksua, ja pukeutua sen mukaisesti kaulukselliseen paitamekkooni. Ei onnistunut se, vaan päälle päätyi ihastuttava pitsimekkoseni. Yllätys? Oikeasti mietin paitamekkoa siksi, kun olkapääni ottivan päivällä pari auringonsädettä liikaa, enkä suostunut palamaan...

Suuri kukka hiuksiin, farkkushortsit nips-naps-pikaisesti vanhoista farkuista ja kylille!

Startattiin Vapriikista kun tsekattiin Samurai-näyttely. Olen nähnyt sen ennenkin, mutta tykkäsin kovasti kurkistaa uudestaan. Menopelinä toimi vuoden -57 bussi. Bussissa oli tuhkakupit. :D

Oli aivan ihanaa käydä Näsinlinnassa! Osasta näyttelyä pidin, osasta en, osaa en vain ymmärtänyt.

Halusin olla turisti ja kuvautin itseni Näsinpuiston suihkulähteellä. :D

Käy muumilaaaaksoooooooooon... Lallallaaaaa... Muumin kanssa kaverikuvassa.
Muumi ei halunnut pussata takaisin, mutta kannatti yrittää. Muumimaailmassa kierrellessäni löysin taas sisäisen lapseni, ja huomasin haluavani muumitauluja!

Päivään kuului myös ihan vähän shoppailua, ulkona syömistä, omenasiideriä, jäätelöä ja visiitti Lenin-museossa. Sain jonkunasteiset kulttuuriöverit, mutta se tekee välillä hyvää. :) Oliko ketään muuta tutustumassa Museoiden yöhön, vai keskityttiinkö ennemmin terassilla istuskeluun?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti