sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Burleskia Tampereella!

Pakko taas vähän tulla hehkuttamaan ihania tapahtumia!

Ensiviikon perjantaina 2.7 Tampereen Yo-talolla tapahtuu, kun Burlesque Cocktail ottaa tilan haltuun. Liput ennakkoon YO-talon lippukaupasta 9 rahaa ja ovelta 10. Ovet aukeavat klo. 22:00 ja bileet jatkuvat aamuneljään asti. Esiintymässä Sally Vanilla, Lucie Goodness, Burlesque Polaire, Finnish Blonde Burlesque Troupe ja vierailevana Dj:nä Miroslove Satan ja Fiona Timantti! Tilaisuuden juontaa, kukapa muukaan, kuin ihastuttava Lafayette Lestrange. :)

Myös Ship Ahoy! esiintyjät rupeavat selviämään! Esiintymässä kotimaiset kaunottaret Cherry Dee Licious, Tinker Bell, Lola Manchego, Olivia Rouge, Cherrie A.Dorable ja LouLou D'vil sekä burleskiryhmät The Tease Queens & The Itty-Bitty Tease Cabaret. Myös ulkomaista herkkua on tarjolla, mutta siitä lisää myöhemmässä vaiheessa kun tietoa julkistetaan. Illan ohjelmassa tiedossa myös Meri-aiheinen tietokilpailu sekä svengaavaa musiikkia by Mr. Willy D'vil & John Wayne!

Ajankohtahan on kaikilla jo kalenterissa 6.8 ! Bileet alkavat jo klo. 19:00 ja jatkuvat virallisesti aamukahteen, jokainen toki bilettää kunnes tipahtaa. 8 euron hintaisia ennakkolippuja on myynnissä 7-23.7 Nitrobabessa Otavalankatu 9.

Huom! Jos omaat oikean ankkuritatuoinnin, bileet kustantavat sinulle vain 6 rahaa, joten pitäkää mielessä kun tikettiä hankitte. Tatska on esiteltävä lipunoston yhteydessä! :DVielä vähän viime vuoden Ship Ahoy! fiiliksiä! Love love loved it!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti