sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Miittiä ja Sinkkuelämää

Ensiksi SUURET kiitokset perjantain miitistä kaikille paikalla olleille! Jännitin aivan pöljänä paikalle saapumista ja sitä miten sovin joukkoon, mutta mimmit ottivat noviisin lämpimästi vastaan. :) Lupaan/uhkaan osallistua toistekin! Oma kuvasaaliini jäi jokseenkin latteaksi, joten olkaa hyvät ja tutkikaa kuvia muiden blogeista. Mahtavaan seurueeseen kuuluivat Rhia, Stazzy, Maria, Noora, Sarakissa, Katarimaria, Sanni, Johanna ja Prefecta. Anteeksipyyntöni jos unohdin jonkun, mutta nyt toimittiin muistikapasiteetin ylärajoilla. Ottoa ja Koiraa ei varmaan sovi myöskään unohtaa? :D

Lauantain ohjelmaan kuului hienoista väsymystä perjantain venähtäneestä illasta johtuen, järkyttävä hässäkkäpäivä duunissa, kuninkaallisten häiden seuraamista ja Sinkkuelämää 2. Olin mustavalkoisella tuulella kiskoessani vaatteita kaapista niskaani joten lämäsin kuvankin b'nw.

Eihän Sinkkuja voi mennä katsomaan ilman joteki SATS-kliseetä? :D Suuri rintakukka oli parasta mihin pystyin siinä väsymyskoomassa venymään. Pipo on turvavaatteeni tilanteessa kuin tilanteessa. Voin antaa viiltävän syväanalyysin leffasta myöhemmin, mutta töllöstä alkaa juuri Daisy of Love ja tarvitsen kipeästi aivotonta soopaa aivojeni ratoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti