sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Yo-asu & kameratuumaus

Miten rakastankaan sunnuntaiaamuja! Hitaita, laiskoja, aikaa itselle. Tämä aamu on maistunut erityisen makealle piiiiitkän työviikon jälkeen. Täydellisen sunnuntaiaamun tekivät tänään kroisantit, grillisipsit ja jäätee yhdistettynä musiikin kuunteluun ja blogien selailuun. :) Niin, ja kameroiden tutkailuun ja vertailuun. Tällä hetkellä voiton on viemässä Canon EOS 450D. Onko kellään kokemuksia? Nyt on oivallinen hetki kertoa kaikki mitä tietää joko kommenttiboksiin tai sit lähettää mailia!

Eilisen järkyttävän hässäkkätyöpäivän jälkeen suunnistin ystäväni pikkusiskon yo-juhliin. Aamulla vääntämääni Myy-nyttyrää en voinut edes kuvitella aukaisevani, joten kampasin ja lakkasin sen vaan uusiks ja somistin pairlla kukka-pinnillä.

Jalkaan sukkikset ja neitikengät. Hennesin korkeavyötäröinen mini sai kaverikseen röyhelöpaidan ja pitsi-bikerin.

Huuliin sipaisu punaa, kaulaan viron-tuliaisina saatu koru, bambi-rintaneula paikalleen ja menoksi. Tarjolla oli ihan hurjan hyvää voileipäkakkua jota lappasin naamariini valtavan palasen kera kinkkupiirakan ja täytekakun. Kyllä kelpasi!

Kaiken tämän lisäksi joudun lähikontaktiin 2kk vanhan vauvan kanssa. Eräs ystäväni oli myös juhlissa mukana pikkuisensa kanssa. Tulin vauvan kanssa alku-ujostelun jälkeen hyvin toimeen. Me vähän väänneltiin naamoja ja syötiin ja välillä kitistiin, oltiin iha samoilla aaltopituuksilla. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti