keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Comeback

Arvatkaapa kuka muutti takaisin peilikaappiini? Osiksen hiuspuuteri teki vakuuttavan comebackin valikoimiini, enkä voisi olla iloisempi. Stockalla hilluessani (ja viedessäni viimeisen hyllyssä olevan purkin) huomasin, että tämä tuote on saanut sisaruksen. Saman mallisessa harmaassa purkissa oli jotakin kiiltoa, vai olisko ollut kimallusta, lisäävä puuteri. Vähän jäi mietityttämään että mitäköhän sillä olisi saanut aikaan...


Noin yleisesti vannon Osiksen nimeen mitä tulee hiusten muotoiluun. Yhteenkään tuotteeseen ei ole tarvinnut pettyä, toisin kuin monen muun sarjan kanssa.

Edelleen Stockalla pyöriessäni osuin (tietysti) tuoksu-hyllyille. Olen etsiskellyt kivaa, ei-super-raikasta-ja-makeaa-yök-hedelmien-ja-marjojen-tuoksuista-kesätuoksua, ja luulenpa että löysin mieleiseni. Chanelin Chance-tuoksu oli juuri sopivan paksu ollen samalla keveä ja kesäinen, passaten vähän raskaaseen mielentilaani.

Kovan vastuksen Chanelille antaa kuitenkin Dior. Kukapa muukaan... Miss Diorin Chérie on kovasti saman fiiliksen omaava kuin Chance, ehkäpä aavistuksen raikkaampi, tai nuorekkaampi, tai jotakin. Tästä täytyy ottaa selvää. Lupasin itselleni nimpparilahjaksi tuoksun, joten tässä riittää pähkinää.

Löytyykö lukijoista Chanelin tai Diorin ehdottomia kannattajia? Olen ihan päästäni sekaisin näiden ihanuus-tuoksujen kanssa! :) Onnellisesti sekaisin, tietysti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti