sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Pretty Thing of the Day 3.

Tässäpä jälleen vilaus kodistani, ja kauniista asioista. :) Oikeasti olen niin väsynyt päivästä Helsingissä että en kykene tekemään kunnon postausta siitä vielä. Ja päivä pääkaupungissa ei itsessään ollut rankka, vaan perjantain ja lauantain venyneet illat. Mutta niistä en valita, sillä kivaa oli.

Tässä pikkuinen putilo jonka sain ystävältä tuliaisina Egyptistä. Pullo on noin 5 cm korkea tuon korkin kanssa. Pullon lisäksi sain ihanan tuoksuista öljyä jota voi laittaa vaikka tuoksulyhtyyn, tai jos kotona haisee pahalle, niin avata pullo hetkeksi ja pahat hajut on pois. tai käyttää vaikkapa ihan hajuveden tapaan. Öljyllä on oma pullonsa, mutta siirsin sitä tähän pikkuiseen kaunottareen myös.

Tykkään aivan pöljänä tästä, siinä on kiva tunnelma. Vähän kultaa, vähän koukeroa ja vähän rosoisuutta. Kaunis pikkuinen katseenvangitsija. :)

Tässä toisessa kuvassa näkyy palanen tulevasta Pretty thingistä, mutta säästelen sitä tällaiselle kooma-fiilikselle kun mitään järjellistä ulosantia on turha edes yrittää. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti