lauantai 12. kesäkuuta 2010

Katastrofin aineksista tulikin hyvä

Järkyttävä hässäkkäviikko vaan jatkuu ja jatkuu... Millonkohan tässä ehtisi rauhottua kotona ja vaikka tiskaamaan ja viemään roskat? Alkaa olla hajuhaittoja kun ei kerkee himassa muuta kun nukkuun ja vaihtaan vaatteita.

Eilisessä päivässä oli kaikki katastrofin ainekset kasassa. Vähän venähtänyt työpäivä, iha järkyttävä väsymys, venähtäneet päikkärit ja herätessä sen faktan tajuaminen, että viiden minsan päästä pitäisi olla juhlimassa ystävän kihlajaisia.

Mitä siis teen, kun olisi pitänyt olla jo varttia aikaisemmin liikkeellä? Kiskaisen jo hyväksi havaitut bilekuteet niskaan ja kaahaan pöljänä halki vesisateen kiroten parkkisakkoa jonka löysin tuulilasistani... Myy-nyttyrästä on muuten tullut turvakampaukseni. :D

Asun pohja on sama kuin viikko sitten ylppärijuhlissa, eli valkoinen röyhelötoppi ja musta mini. Tällä kertaa pitkiksi hihoiksi nappasin ukkosen värisen trikoopaidan ja vyötin sen kiinni. Sukkikset valkkasin juhlaan sopivasti sydänkuvioiset. :) Juhlaväestä ankakin osa huomasi sukkisteni idean, rakkaus-juhlassa sydänsukkikset.

Kuva vähän valottui, mutta ehkäpä se ei haittaa. :D Juhlien emäntä ja isäntä olivat leiponeet ihania kakkuja, toisessa oli pätkistä ja toisessa mustikoita. Voi nam! Mutustin molempia ISOT palat. Tarjolla oli myös hyytelöshotteja jotka maistuivat puhtaasti viinalle. Autoilevana uskalsin maistaa yhden. Vinkkinä kaikille jotka suunnittelevat hyytelöshottien tarjoamista, älkää käyttäkö Kukko-viinaa, se on kamalinta ikinä!

Kokonaisuutena ilta oli huippu. Mukavia tyyppejä ja paljon naurua. Ja hääpäiväkin oli jo päätetty. Ensi kesänä päästään sitten juhlimaan Lappeenrantaan häitä. Jeee! Yhdessä vaiheessa, kun tuleva morsian esitteli sormustaan (joka muuten oli todella kaunis) ja muut yhtyivät kihla- ja vihkisormusvertailuun, tajusin olevani ainoa jolla ei asiaan ollut omakohtaista sanottavaa. Ainoana ei-rengastettuna tuli hetkeksi hieman orpo olo...

Kun pojat menivät saunaan, tytöt pääsivät puhumaan rauhassa tärkeistä asioista. Illan polttavia aiheita olivat luonnollisesti häät, hääpuvut, hääkukat, hääruuat, häämusiikki ja häiden järjestäminen, tissit, suolisto ja pierut, pissaaminen ja yliaktiivinen rakko, korsetit, perseet, nännit ja lukemattomat muut tärkeääkin tärkeämmät asiat. Mistä teidän bileissä puhutaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti