keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Sukkahousuja!

Varoitus: New Lookin sukkis-osasto on paha paha paikka. Nyt kun väkeä on varoitettu, voin jatkaa hyvillä mielin.

Erinäisten posti-seikkailujen jälkeen sain kasan sukkiksia (ja vähä jotai muutakin) kotiutettua maailmalta. Kuinka iloiseksi sukkisten saapumisesta voi tulla ilman, että pitäs huolestua itsestään? Sydänsukkikset! Pilkkusukkikset! Saumasukkikset! Suhteeni sukkahousuihin on selvästi lämpiämässä. :)

Luulin odottavani höyhenpantoja eniten tässä paketissa, mutta jostakin syystä sukkikset vei voiton. Tai siltä ainakin nyt tuntuu, huomenna voi olla toisin... Nyt tarvitsen jotkut kemut joissa voin hipsuilla höyhenissä! Kuka järkkäis höyhen-kemut? Koitin miettiä kummasta tykkäisin enemmän, turkoosista vai puuteriroosasta, mutta molemmissa on kyllä sitä jotakin.Okei, okei... Tarttui mulle pikkuinen laukkukin... Mutta se on niiiiin suloinen, etten voinut jättää sitä ottamatta. Siinä on mummo-lukko, eli siis klipsihässäkkä, ja SUURI rusetti. Eihän tuolle voi sanoa ei. Täydellinen bilelaukku. :)


Tämä oli toinen kerta kun tilasin New Lookilta, ja olen ollut molemmilla kerroilla todella tyytyväinen. Toimitus on nopea, itselle toimitukset tulleet noin viidessä työpäivässä. Postikulut vain noin 5 euroa ja maksaa voi luotolla tai vaikkapa Paypalilla. Suosittelen. Kannattaa tutustua myös koruihin ja muihin tuotteisiin, saattaa löytyä aarteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti