perjantai 4. kesäkuuta 2010

Reckless Fashion Stock

Fashion Stock Sales löytöjä! Ihastuttava hiuskoriste-panta-häsmäkkä on nimpparilahja äipälle. Jos en itse omi tuota... Kaikki on mahdollista. :D Tosin, ainahan voin lainata tuota, eikös niin?

Tuo oli kuulemma ennen miesten puvun takki, näin kuitenkin kierrätys antoi kankaalle uuden elämän. En ole mikään keirrätys-friikki, mutta tämmöisistä jutuista tykkään kovasti.


Itselleni ostin bambi-rintaneulan joka pääsee ulkoilemaan jo tänään. Tykkään kovasti tuosta hopeisesta fiiliksestä uudessa korussani.

Tämmöisissä kuteissa suunnistan kohta katsomaan Reckless Loven keikkaa Pakkahuoneelle. Paita on uusi, ja en voinut vastustaa tuota raikasta merellisen turkoosia väriä. "Merkiltään" ihanuus on zoey m. ja sloganina toimii mielestäni hauska lausahdus: for a gorgeous girl who has closet full but nothing to wear. Myös kiva leikkaus edesauttoi paidan muuttoa uuteen kotiin. :)


Olivatkos muut tekemässä löytöjä Finlaysonilla? Entäs herättääkö uusi ihana pehmoinen paitani fiiliksiä suuntaan tai toiseen?

2 kommenttia:

  1. Mä en olekaan vähään aikaan nähnyt noita tollasia toispuoleisia paitoja missään, kun joskus niitä oli ihan joka puolella. Aivan ihana, väri on mahtava. Ja ainakin täällä ruudussa näyttää kuin olisit juuri tullut joltain etelänmatkalta, niin ruskealta näytät. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Olen aivan ihastunut epäsymmetrisiin ja muutenkin jännittäviin leikkauksiin. :) Valitettavasti en ole päässyt etelään aurinkomatkailemaan, mutta kesällä ulkotyössä on puolensa ja yllättävät bonuksensa. ;D

    VastaaPoista