maanantai 7. kesäkuuta 2010

Kesä saa tulla

Odotukseni on päättynyt. Vihdoinkin, lähes kaksi pitkää kuukautta kytättyäni, sain kotia lappusen että paketti on noudettavissa. Ja paketista kuoriutuivat farkkusortsit. Voi tätä autuutta, nyt olen valmis aloittamaan kesän.

Välihuomautuksena (lähinnä itselleni) että etutucca rupee oleen vähä pitkän puoleinen, pitäsi varmaan tehdä asialle jotaki... Mutta takas asiaan, eli sortseihini. Niissä viehätti erityisesti vaaleus, kulutukset ja kesäisyys. Ne ovat myös mielestäni kivasti juntit. :D

Noi käänteet saa rullattua auki jolloin punttiin tulee noin viisi centtiä lisää mittaa. Mitään ihan super lyhyitä en halunnut missään tapauksessa ostaa, sillä mielestäni ne eivät passaa minulle. Ahdistun pelkästä lyhyiden shortsien ajatuksestakin.

Kas näin! Kun viimeinen pakko-saada-kesäks-juttu on kaapissa, voi sitä oikeaa kesää alkaa jo odottelemaan. Alkoiskohan se jo huomenna? :)

2 kommenttia:

  1. Toimii.
    Nyt vaan puuttuu ne 20+ ilmat :)
    Itse ostin paritkin hienot shortsit Dominikaaneista, polttelis päästä käyttään niitä..

    VastaaPoista
  2. Juur NYT ainaski olis passelit shortsikelit, niin ainakin sanois lämpömittari. :) Voi että jos itekin pääsis Dominikaaniseen (tai oikeestaan mihin vaan) reissuun, voi olla että tarttuis kaikkee kivaa matkaan... :D

    VastaaPoista