torstai 3. kesäkuuta 2010

Pumpulimekko ja paljon tapahtumia

Rankkojen työpäivien (ja päikkäreiden) jälkeen on ihanaa pujahtaa vain pumpulinpehmoiseen mekkoon. Olen aivan in lööööööööv! Vaikka olenkin juuri se tyttö, joka ei voi käyttää valkoista sotkematta sitä alta aikayksikön... :D

Mekossani on SUURI pallohelma ja SUURET taskut. Se on myös kaikin puolin MUHKEA eikä varmasti purista.

Njuuu... Ja sit pääasiaa, nimittäin en kyennytkään enää olemaan megablondi. Vaihdoin vähän tummempaan tuccaan, joka kuitenkin on riittävän vaalea että tunnen oloni kotoisaksi. Tällä kertaa poikkesin Kuninkaankadun Glo:ssa ja värimestarina toimi Tuija. Voiko hiusväriin rakastua? Jos voi, niin nyt on käynyt niin. :) Olen myös aika ihastunut siihen, että hiukseni saa jo Pikku-Myy-nyttyrälle. Käytän sanaa nyttyrä, koska nutturaksi tuo on vielä aika laimea...

Kesän ykköskenkinä toimivat tänäkin vuonna äipän tuliaisina tuomat, korkkipohjaiset, kultaa ja hopeaa nerokkaasti yhdistävät sandaalit.

Väliin täytyi ujuttaa yksi kesäfiilistelyvarjo-kuva.

Ja katsokaa mitä Valio on tehnyt! Pirkanmaa-maitoa! Ehkäpä mainiointa ikinä lätkäistä selkeä Tampere-kuva maitopurkin kylkeen. Valitsin maitoni tällä kertaa purkin, enkä hinnan perusteella.

Vielä vähän muistutusasiaa! Nimittäin huomennahan alkaa Fashion Stock Sales Media 54-tiloissa Siperiassa. Myynti alkaa perjantaina klo 11 ja jatkuu ilta 7 asti. Lauantaina aloitetaan klo 10 ja lopetellaan ilta 6 maissa.

Muutakin mukavaa on tiedossa perjantaina ja lauantaina, sillä Summer Live 2010 valloittaa Pakkahuoneen. Perjantaina esiintyy Polte-bändikisan osallistujia ja illan kruunaa Reckless Love. Voitteko arvata että saatan olla paikalla? :D

Lauantaina ohjelma on hoppi-pitoisempaa kun lavalle nousee Tampereen oma poika Lord Est. Muita esiintyjiä Uniikki, Axl Smith ja Fintellgens. Tilaisuus on molempina päivinä K-13, ilmainen, savuon ja päihteetön. Kaikki sisään aikovat puhallutetaan, että pikku siiderissä sisään ei ole asiaa.

2 kommenttia:

  1. Katselin että oi, onpas mahtavan muhkea ja upea mekko. Sitten hoksasin että niin, mullahan on sama mustana.. :D Oli kyllä suuressa käytössä koko viime kesän ja samaa ennustan tälle vuodelle! Itse tosin tykkään käyttää mekkoa ilman olkaimia, leveä vyö pitää vaatteen kyllä ylhäällä :)

    VastaaPoista
  2. :D Tää mekko on kyllä täydellinen kesävaate ihan missä tahansa värissä. Ja kiitos vyövinkistä! Tykkäisin itsekin käyttää ilman olkaimia ja nyt se varmaan onnistuukin. :)

    VastaaPoista