keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Ihanat kuosiöverit

Eilen vietettiin Pukeudu Mekkoon-päivää mutta saatoin huijata vähän ja kiskaista hameen päälleni. Tästä huijauksesta ei ole kuvamateriaalia...

Ihana päivä ulkona vaatii ihanan uuden topin, eikö totta? :D Ginasta tarttui mukaan (no okei, menin erityisesti hakemaan) ihana sininen pääskystoppi. Voi toppi-rakkautta!

Väri on ihanan savuisen sininen, ja lintuprintti kevyen lennokas. Toppi itsessään on ihanan pehmoinen ja kesäisen vilpoinen.

Tykkään kovasti painijaselkäisistä topeista.

Alkuun luulin lähteväni shortseilla, mutta viime hetkellä vaihdoin vähän pidempiin puntteihin. Jotenkin arvasin että en pääse lämpimään aikaan kotia. :)

Raidallisen boleron nappasin joskus Seppälästä lastenosastolta. En voi pitää sitä kiinni, koska, noh, niin, se ei oikein vai sovi, mutta tykkään pitää kesällä mukana pitkiä hihoja ja tänäänkin ne tulivat tarpeeseen.

Kuosiöverit kruunasi pääskysten ja raitojen ihana ystävä, tähdet. Sattuisko kukaan tietämään mistä saisin vielä toiset tuommoiset ihanat balleriinat? Kuvista varmaan saattaa havaita, että ovat olleet kovassa käytössä ja monessa mukana. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti