tiistai 22. kesäkuuta 2010

Ite tein paidan

Eilen olin kiukkuinen. Eilen sain myös järkyttävän päänsäryn joka todennäköisesti johtui kiukkuilustani. Kiukuttelulle ei onneksi tarvitse välttämättä olla mitään erityistä syytä, eihän? Vaikka mulla kyllä oli, mutta se syy oli ihan tyhmä. Tänään jo vähän huvittaa eilinen angstailuni... :D Kaikesta kurjuudestani huolimatta päätin lähteä vähän ulkoilemaan ja etsiä kivan paikan kuville. Ja semmoinenhan löytyi ihan jo kotini viereisestä korttelista. Mä niiiiiiiiin tykkään Tammelasta!

Osasyy päänsärky-tallustelulleni oli uusien sandaalien sisäänajo. Äippä totes viikonloppuna nähdessään uudet työkenkäni, että "sullahan on ollu tommoset jo 10 vuotta". No niin onki, mitä sitten? Ne vaan on niin hyvät! Ja halvat... Citymarketista 5 euron hintaan poistetut. :D

Ekaa kertaa oli myös päällä itse väkästelemäni paita. Ostin joskus valoverhokangasta jämä-laatikosta ja askartelin siitä pussihihaisen kevyen paitulin. Vihaan muuten sanaa paituli. "Kaavat" on koon XL teepaidasta + vähän vielä lisää sivuille ettei varppina jää kiristään.

Vähän kuroin kangasta pussille kapealla vyöllä, ja olin tyytyväinen. Jos olisin ollut fiksu, en olisi jättänyt kännykkää taskuun. Ei näytä nätiltä.

Vielä vähän lähikuvaa prinsessa-hihastani. Love it! Lämmittikö kenenkään muu kun vain mun mieltä?

2 kommenttia:

  1. Hei, tuttu paikka sun kuvauksella ;) Asun melko lähellä, radan toisella puolen :)

    VastaaPoista